Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

21χρονος Έλληνας έκαψε τη σημαία στο Πολυτεχνείο – Συνελήφθη

21χρονος Έλληνας έκαψε τη σημαία στο Πολυτεχνείο – Συνελήφθη

Ένας Έλληνας 21 ετών συνελήφθη για το κάψιμο της ελληνικής σημαίας στα “καθιερωμένα” επεισόδια που έγιναν στις 17 Νοεμβρίου 2016 με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με την αστυνομία εκτός από τον 21χρονο, συνελήφθησαν και ένας 20χρονος και ένας 21χρονος από την Αλβανία για παράβαση της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών.

Ο 21χρονος που συνελήφθη για το κάψιμο της ελληνικής σημαίας, ομολόγησε την πράξη του.

Πιο αναλυτικά η δικογραφία που σχηματίσθηκε αφορά 19 άτομα που κατηγορούνται κατά περίπτωση, για προσβολή συμβόλων του Ελληνικού Κράτους, εμπρησμό, έκρηξη απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, παράβαση του Νόμου περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών, περί όπλων και για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή των Εξαρχείων και της Νέας Σμύρνης.

Σε έρευνες που έγιναν κατασχέθηκαν χρησιμοποιημένη χειροβομβίδα κρότου λάμψης, αυτοσχέδιο βεγγαλικό, μεταλλικό εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων, μαχαίρι, κουκούλα τύπου full face, μάσκα χιονοδρομίας, τέσσερα γάντια, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, τρίφτης κάνναβης, δύο κάρτες μνήμης, οκτώ συσκευές κινητής τηλεφωνίας και πέντε κάρτες SIM.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε