Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

32χρονη… σκέτη λέρα! Χρησιμοποιούσε τα Παιδικά Χωριά SOS για να κάνει απάτες

32χρονη… σκέτη λέρα! Χρησιμοποιούσε τα Παιδικά Χωριά SOS για να κάνει απάτες

Χριστούγεννα, μέρες αγάπης και αλληλεγγύης, αλλά όχι για όλους. Όπως για την 32χρονη που συνελήφθη γιατί έκανε απάτες προσποιούμενη πως συγκέντρωνε χρήματα για τα Παιδικά Χωριά SOS!

Το… κύκνειο άσμα της εγκληματικής της δράσης ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας (23.12.2019) όταν μπήκε σε μαγαζί στο Παλαιό Φάληρο και με το πρόσχημα πως συγκέντρωνε χρήματα για τα Παιδικά Χωριά SOS, επιχείρησε να αποσπάσει χρήματα από την ιδιοκτήτρια, πουλώντας ζαχαρώδη προϊόντα.

Για κακή της τύχη, όμως, η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού κατάλαβε πως η 32χρονη δεν ήταν, όπως ισχυριζόταν, εκπρόσωπος των Παιδικών Χωριών SOS που πωλούσε γλυκά και συγκέντρωνε λεφτά για την οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού.

Η ιδιοκτήτρια που… ψυλλιάστηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, επικοινώνησε με τα Παιδικά Χωριά SOS και όταν διαπίστωσε ότι η 32χρονη ήταν απατεώνισσα, κάλεσε την Άμεση Δράση.

Λίγη ώρα αργότερα και μετά από έρευνα στην περιοχή, αστυνομικοί κατάφεραν και εντόπισαν την 32χρονη, συλλαμβάνοντάς την.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις