Παρασκευή, 3 Μαΐ
20oC Αθήνα

7 στο αμάξι και δύο στο… πορτμπαγκάζ – Οι παράνομοι μετανάστες που μεταφέρονταν για… 200 ευρώ το κεφάλι

ΦΩΤΟ - lamiareport.gr
ΦΩΤΟ - lamiareport.gr

Στο λευκό, πολυτελέστατο αυτοκίνητο της φωτογραφίας, είχαν στοιβαχτεί μαζί με τον οδηγό οκτώ παράνομοι μετανάστες, με προορισμό την Αθήνα κι αφετηρία τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο το ταξίδι για τη “γη της επαγγελίας” σταμάτησε πρόωρα.

Διακινητής των ανθρώπινων ψυχών, ένας 36χρονος Αλβανός κι επιβάτες μια τετραμελής οικογένεια από τη Συρία και άλλοι νεαροί τέσσερις ομοεθνείς τους. Ανάμεσά τους και δυο αδελφάκια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ηλικίας 3 και 5 ετών αντίστοιχα.

Το ταξίδι τελείωσε με τον… έλεγχο της τροχαίας

Το ταξίδι γι΄ αυτούς τελείωσε λίγο πριν φτάσουν στον τελικό προορισμό τους που ήταν η Αθήνα, όταν οι αστυνομικοί του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, σταμάτησαν το αυτοκίνητο για έλεγχο στις 02:45 τα ξημερώματα της Τετάρτης στα διόδια του Μώλου.
ΦΩΤΟ - lamiareport.gr
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο 36χρονος είχε παραλάβει, αργά το βράδυ της Τρίτης, τους παράνομους μετανάστες από περιοχή της Θεσσαλονίκης, με σκοπό να τους μεταφέρει στην Αθήνα, έναντι του χρηματικού ποσού των 1.600 ευρώ, δηλαδή… 200 ευρώ έκαστος, το οποίο και θα λάμβανε από ομοεθνή του, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται, μετά από την άφιξη στον προορισμό τους.
ΦΩΤΟ - lamiareport.gr
Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Πηγή: lamiareport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηλεία: Πυρκαγιά σε δάσος στο Λουκά Πηνείας – Σπεύδουν δυνάμεις και από Πάτρα

Εύβοια: Αγέλη λύκων κατασπάραξε 30 πρόβατα! Τρόμος στους κτηνοτρόφους της περιοχής

Συναγερμός στη Σαμοθράκη για δύο νεαρές κοπέλες που αγνοούνται

Δράμα: Μυστήριο με το πτώμα 85χρονου που βρέθηκε στις όχθες του Νέστου

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε