Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Αγρίμι στην ασφάλεια ο δραπέτης των Τρικάλων – Φοβούνται μακελειό στην επόμενη σύλληψη των επικίνδυνων κακοποιών

Αγρίμι στην ασφάλεια ο δραπέτης των Τρικάλων – Φοβούνται μακελειό στην επόμενη σύλληψη των επικίνδυνων κακοποιών

– Στόχος των ληστών ένα σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι – Οι υπάλληλοι πάτησαν το κουμπί του συναγερμού
– Δεν έσκασαν οι δύο χειροβομβίδες που πέταξαν εναντίον αστυνομικών και αποφεύχθηκε το μακελειό
– Ο συγκεκριμένος επικίνδυνος δραπέτης εξετάζεται εάν πυροβόλησε την 25χρονη Κατερίνα στα Ίσθμια
– Όλα δείχνουν πως οι δραπέτες έχουν διασπαστεί σε μικρές ομάδες και ο καθένας δρα μόνος του
– Τι φοβάται η αστυνομία για τους υπόλοιπους δραπέτες που παραμένουν άφαντοι

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ένας από τους πιο αδίστακτους και επικίνδυνους δραπέτες των Τρικάλων, ο οποίος συνελήφθη μετά τη ληστεία σε σούπερ μάρκερ επί της οδού Καρπενησίου 25 στο Περιστέρι.

Πρόκειται για τον  LITA ή DREBATA ERMAL ή LITOR του DULEIMAN ή DEO και της FITNETE , ο οποίος γεννήθηκε την 02-02-1978 στην Αλβανία.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIt από την Ελληνική Αστυνομία ο ιδιαίτερα επικίνδυνος αλβανός δεν βγάζει κουβέντα από το στόμα του και μάλιστα βρίζει τους αστυνομικούς. Η αστυνομία από τον τρόπο που έδρασε σήμερα ο αλβανός κακοποιός εκτιμά πλέον πως η ομάδα των δραπετών έχει διασπαστεί και ο καθένας πλέον έχει δημιουργήσει τον προσωπικό του πυρήνα στο έγκλημα!

Η αστυνομία παράλληλα, θεωρεί πως στη σημερινή επιχείρηση φάνηκαν αρκετά τυχεροί, αλλά φοβούνται τη μανία του αλβανού κακοποιού που στον σκοπό του να ξεφύγει δεν δίστασε να ρίξει χειροβομβίδες παρά το γεγονός πως εκείνη την ώρα οι δρόμοι τριγύρω ήταν κατάμεστοι από κόσμο που έκανε τα ψώνια της τελευταίας στιγμής.

Πλέον η αστυνομία θεωρεί πως κάτι ανάλογο θα συμβεί και στην περίπτωση εντοπισμού και των άλλων δραπετών και μάλιστα φοβούνται πως την επόμενη φορά μπορεί να μην είναι τόσο τυχεροί και να γίνει πραγματικά μακελειό!

ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΔΡΑΠΕΤΗ

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, την ώρα που οι δύο δράστες βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα, υπάλληλος του σούπερ μάρκετ πάτησε κουμπί του συναγερμού και στο σημείο κατέφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι και κάλεσαν ενισχύσεις, αναφέροντας πως οι δράστες είναι βαριά οπλισμένοι. Ωστόσο, οι ληστές κατάφεραν και άρπαξαν τις εισπράξεις του σούπερ μάρκετ.

Όταν οι δράστες βγήκαν από το σούπερ μάρκετ, επιχείρησαν να φύγουν με τα πόδια. Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν με τις μοτοσικλέτες τους και τότε ο ένας απο τους δράστες, λίγα μέτρα παρακάτω απο το σούπερ μάρκετ,  πέταξε δύο χειροβομβίδες, οι οποίες δεν έσκασαν ευτυχώς!

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως στη μία χειροβομβίδα είχε προλάβει να βγάλει τη μισή σχεδόν περόνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΟ NEWSIT:

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν απο τους δράστες ο οποίος τους δήλωσε οτι ονομάζεται Λίτα. Ο Λίτα είναι καταζητούμενος από την αστυνομία καθώς είναι ένας από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που συμμετείχε και στην καταδίωξη στα Ίσθμια κατα την οποία σκοτώθηκε η 25χρονη Κατερίνα.

Μετά τη σύλληψη του επικίνδυνου δραπέτη, οι αστυνομικοί άρχισαν να “χτενίζουν” την περιοχή και λίγα λεπτά αργότερα κατάφεραν να εντοπίσουν και να προσαγάγουν άλλο ένα άτομο, το οποίο θεωρείται ύποπτο για συμμετοχή στην απόπειρα ληστείας, αλλά όπως φαίνεται δεν είναι δραπέτης των φυλακών Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάνω στον αλβανό δραπέτη βρέθηκε άλλη μία χειροβομβίδα και ένα πιστόλι.

Ρεπορταζ Μιχάλης Λαγάνης

Διαβάστε επίσης

Τρίκαλα: Αλβανός δραπέτης στο νοσοκομείο για επέμβαση – Φωτό!

Ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους δράστες της συμπλοκής της Μάνδρας και δραπέτης των φυλακών Τρικάλων

Ανθρωποκυνηγητό στον Ωρωπό – Ψάχνουν πιθανότατα δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που προσπάθησαν να ληστέψουν τράπεζα

Ποιοι κρύβουν τους δραπέτες των Τρικάλων;

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε