Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους δράστες της συμπλοκής της Μάνδρας και δραπέτης των φυλακών Τρικάλων

Ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους δράστες της συμπλοκής της Μάνδρας και δραπέτης των φυλακών Τρικάλων

Γενετικό υλικό του 27χρονου Ιλίρ Κούπα βρέθηκε στο λευκό citroen xsara που εντοπίστηκε το περασμένο Σάββατο σε αγροτική περιοχή στα Οινόφυτα.

Μετά απο εξέταση του λευκού αυτοκινήτου στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρέθηκαν αποτυπώματα του 27χρονου Ιλίρ Κούπα ο οποίος συμμετείχε στη συμπλοκή με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, στη Μάνδρα Αττικής στις 18 Απριλίου (διαβάστε την είδηση).

Πρόκειται για έναν από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων ενώ αποτυπώματά του είχαν βρεθεί και στο λευκό Transporter που είχε κλαπεί από γραφείο τελετών τον Ασσο Κορινθίας (διαβάστε την είδηση).

Ο 27χρονος κρατείτο στις φυλακές Τρικάλων για εκρηκτικά και διακίνηση όπλων και απέδρασε μαζί με άλλους 10. (διαβάστε την είδηση)

Αξιωματικοί της αστυνομίας θεωρούν οτι ο 27χρονος συμμετείχε και στη συμπλοκή της Κορίνθου κατα την οποία σκοτώθηκε η 25χρονη Κατερίνα (διαβάστε την είδηση).

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Παναγιώτης Σπυρόπουλος – Μιχάλης Λαγάνης

Διαβάστε

Βρέθηκε το λευκό Xsara – Ψάχνουν αποτυπώματα των δραπετών

Χτενίζουν όλο το λεκανοπέδιο για τους αδίστακτους δραπέτες των Τρικάλων – Άνοιξαν πυρ στη Μάντρα – Ήθελαν να σκοτώσουν τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ

Αχαΐα: Βρέθηκε καμμένο βανάκι που ίσως να έχει σχέση με τους δραπέτες των Τρικάλων

Ανθρωποκυνηγητό στον Ωρωπό – Ψάχνουν πιθανότατα δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που προσπάθησαν να ληστέψουν τράπεζα

Το γενετικό υλικό “μίλησε” για τους δραπέτες των Τρικάλων – Στην Αττική οι περισσότεροι – Ετοιμάζουν ληστρικές επιδρομές!

Ποιοι κρύβουν τους δραπέτες των Τρικάλων;

Επικίνδυνοι και αδίστακτοι – Στην Αθήνα οι δραπέτες των Τρικάλων

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε