Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Άγριο ξυλοδαρμό “μαρτυρά” η ιατροδικαστική έκθεση για την 23χρονη Φαίη που δολοφονήθηκε στη Νέα Μάκρη

Άγριο ξυλοδαρμό “μαρτυρά” η ιατροδικαστική έκθεση για την 23χρονη Φαίη που δολοφονήθηκε στη Νέα Μάκρη

Πολλαπλά χτυπήματα, κυρίως στο κεφάλι, έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση του “Ερυθρού Σταυρού”, όπου νοσηλευόταν και τελικά υπέκυψε στα τραύματά της η Φαίη Μπλάχα, αφού την είχε χτυπήσει άγρια ο 25χρονος σύντροφός της στη Νέα Μάκρη.

Πολλαπλά χτυπήματα, κυρίως στο κεφάλι, έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση του “Ερυθρού Σταυρού”, όπου νοσηλευόταν και τελικά υπέκυψε στα τραύματά της η Φαίη Μπλάχα, αφού την είχε χτυπήσει άγρια ο 25χρονος σύντροφός της.

Η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση έδειξε κρανιοεγκεφαλική κακωση, αιμορραγία και εγκεφαλικό οίδημα.
Επίσης, αιματώματα στον αριστερό οφθαλμο, στο ζυγωματικό, εκδορά στο δεξί μέτωπο και στο δεξί γλουτό, εκχυμώσεις στο δεξί μηρό και γόνατο, καθώς και κάκωση στα άκρα του δεξιού χεριού. Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις για το τελικό πόρισμα.

Τα τραύματα στο κεφάλι προέρχονται από το χτύπημα στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου, ενώ τα άλλα στο υπόλοιπο σώμα της και εξίσου σοβαρά, προφανώς είναι από τον άγριο ξυλοδαρμό, καθώς όπως παραδέχτηκε ο 25χρονος κατά την απολογία του. Ο 25χρονος, κατά την απολογία του, είχε τονίσει μεταξύ άλλων ότι δεν μπορούσε να ελέγξει τη δύναμη στα χέρια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το βίαιο παρελθόν του ακροδεξιού φονιά της Φαίης

“Ήταν ατύχημα…” – Προφυλακιστέος ο 25χρονος για τη δολοφονία της Φαίης στη Ν. Μάκρη – Τι είπε στην απολογία του

“Ηταν η κακιά η ώρα. Δεν εμφανιζόμουν γιατί με απειλούσαν άνθρωποι της νύχτας που έβαλε η αδερφή της”, είπε στην απολογία του ο φονιάς της Φαίης

Παραδόθηκε ο δολοφόνος της Φαίης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε