Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ανάληψη ευθύνης για τα… γκαζάκια στους φούρνους Γερμενή

Ανάληψη ευθύνης για τα… γκαζάκια στους φούρνους Γερμενή

Οι… φούρνοι που ανήκουν στη σύζυγο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενή, έγιναν στόχος εμπρηστών λίγες ημέρες μετά τα Χριστούγεννα.

Οι εμπρηστικές επιθέσεις δεν είχαν δημοσιοποιηθεί από την Ελληνική Αστυνομία, και έγιναν γνωστές από την ανάληψη ευθύνης αγνώστων.

Οι «συγγραφείς» ισχυρίζονται ότι στις 27 Δεκεμβρίου 2013 τοποθέτησαν δύο χαμηλής ισχύος εμπρηστικούς μηχανισμούς σε δύο υποκαταστήματα φούρνων στα Μεσόγεια. Η  αλυσίδα φουρνων ανήκει στην γυναίκα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενή και την οικογένεια της.

Η ίδια, σύμφωνα με τους άγνωστους εμπρηστές, είναι ηγετικό στέλεχος του πυρήνα γυναικών της Χρυσής Αυγής, αγνοώντας το παρελθόν του συνδικαλιστή πατέρα της. Οι άγνωστοι δράστες και συγγραφείς της ανάληψης ευθύνης, επισημαίνουν στο κείμενό τους: «Στοχοποιούμε κάθε “υποδομή” που προσφέρει χρήματα στην ναζιστική Χρυση Αυγή, κάθε εταιρία-επιχείρηση συμφερόντων τους.
Εμπρηστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους φυλακισμένους αγωνιστές.
Αλληλεγγύη στα αδέρφια μας Monica Caballero και Frascisco Solar φυλακισμένους από το ισπανικό κράτος για εμπρηστικές ενέργειες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πειραιώς Σεραφείμ: Στήριξε Κασιδιάρη, εξάψαλμος σε Χρυσή Αυγή και Διαμαντόπουλο

Κόντρα Μιχαλολιάκου – Κασιδιάρη: «Ούτε τη 17Ν καλέσαμε…»

Χρυσή Αυγή: Έλληνες δηλώστε Πακιστανοί να σωθείτε!

Ίντριγκες και επικοινωνιακό σόου οι «μετακινήσεις» αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ με πρόσχημα τη Χρυσή Αυγή

Ξέρουν και τους τρομοκράτες που χτύπησαν το σπίτι του Γερμανού Πρέσβη και τους δολοφόνους των 2 νεαρών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Τα μωρά του Χίτλερ… Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός, Γερμενής (ΦΩΤΟ)

Τι βρήκε η Αντιτρομοκρατική στα σπίτια των βουλευτών της Χρύσης Αυγής

Έρευνες στα σπίτια τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής – Κατασχέθηκε σφαίρα – Ηλιόπουλος: Πέταξαν τη γυναίκα μου έξω! Κασιδιάρης: Θα δώσουμε απάντηση

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε