Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Αντιτρομοκρατική για το μανιφέστο Μαζιώτη: Θολώνει τα νερά γιατί ετοιμάζει μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δεν πιστεύουν στην Αντιτρομοκρατική το Μανιφέστο Μαζιώτη για την μη συμμετοχή του στην «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών». Αντιθέτως είναι πεπεισμένοι πλέον πως δεν έχει καμιά σχέση με το Χριστόδουλο Ξηρό οποίος τελικά φαίνεται πως έχει βρει καταφύγιο σε άγνωστο κρησφύγετο της «Συνομωσίας Πυρήνων τις Φωτιάς», ή άλλης ένοπλης ομάδας.

«Ο Μαζιώτης είναι συνεπής με την ιδεολογία του και την στράτευση του στην ένοπλη βία. Δεν εξαφανίστηκε για να καθίσει στα «αυγά» του, άλλωστε αυτό αποδεικνύεται και από τα κατά καιρούς μανιφέστα που δημοσιοποιεί, μέσω συγκεκριμένης ιστοσελίδας», λέει στο «Newsit» Αξιωματικός τις ΕΛ.ΑΣ, οποίος έχει γνώση των ερευνών.

Παράλληλα ο ίδιος άνθρωπος υποστηρίζει πως και κατά το παρελθόν ο Μαζιώτης, αρνούνταν εμπλοκή του σε χτυπήματα, όπως αυτό στην Αμερικανική Πρεσβεία, αλλά και την συμμετοχή του σε ληστείες που πραγματοποιηθήκαν πέρυσι το Καλοκαίρι σε περιοχές της Πελοποννήσου.

Μάλλον προσπαθεί να θολώσει τα νερά για την προετοιμασία κάποιου μεγάλου τρομοκρατικού χτυπήματος

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες του «Newsit», ο καταζητούμενος «Αντάρτης Πόλης» με το μανιφέστο του το οποίο συνυπογράφει με την συμβία του Πολα Ρούπα, μάλλον προσπαθεί να θολώσει τα νερά για συγκεκριμένο λόγο. Αυτός ο λόγος σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής δεν είναι άλλος από την προετοιμασία κάποιου μεγάλου τρομοκρατικού χτυπήματος.

Άλλωστε πληροφορίες που έχουν στα χέρια τους στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, «δείχνουν» κινήσεις του ιδίου του «Αντάρτη Πόλης», αλλά και ατόμων που κατά το παρελθόν είχαν συνδεθεί με στενή φιλία μαζί του να προμηθευτούν συγκεκριμένου είδους οπλισμό από κυκλώματα ποινικών και κυρίως εκτοξευτήρα «RPG».

Ο Μαζιώτης μέσω συγκεκριμένων προσώπων είχε καταφέρει να πάρει στα χέρια του έναν καινούργιο εκτοξευτήρα «RPG», τον οποίο σίγουρα δεν τον θέλει απλά, για να τον έχει στο οπλοστάσιο του

Όπως είχε γράψει και κατά το πρόσφατο παρελθόν το «Newsit», οι αστυνομικοί τις Αντιτρομοκρατικής είχαν διαπιστώσει μέσω ανθρώπων που έχουν διεισδύσει στων Ελληνικό υπόκοσμο, πως ο Μαζιώτης μέσω συγκεκριμένων προσώπων είχε καταφέρει να πάρει στα χέρια του έναν καινούργιο εκτοξευτήρα «RPG», των οποίο σίγουρα δεν τον θέλει απλά, για να τον έχει στο οπλοστάσιο του.

Βέβαια και όσων αφορά στην ένοπλη οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών», ναι μεν η πρακτική που χρησιμοποιούν είναι όμοια με αυτή του καταζητούμενου «Αντάρτη Πόλης», πλην όμως η τελευταία τους προκήρυξη για το αποτυχημένο χτύπημα στην «Μερσεντές» και την επιτυχημένη, κατά τους ίδιους επίθεση στο σπίτι του Γερμανού Πρέσβη, έχει διαφορές ιδεολογικές και μάλιστα «χτυπητές»με την κοσμοθεωρία που πρεσβεύει ο Μαζιώτης και η συμβία του.

Η τελευταία προκήρυξη της «ΟΛΑ», όπως είχε επισημάνει το «Newsit», είχε Μαρξιστική οπτική στην ανάλυση για την κρίση του Καπιταλιστικού Συστήματος και την «επίθεση» του Νεοφιλελευθερισμού, κάτι που ένας κλασικός Αναρχικός όπως ο Μαζιώτης θα είχε απορρίψει. Άλλωστε το χάσμα μεταξύ Μαρξιστών και Αναρχικών είναι αγεφύρωτο από την εποχή που τα «έσπασαν» στην Ελβετία στο Συνέδριο τις 1ης Διεθνούς ο Μαρξ με το Μπακούνιν.

Αντιθέτως η προκήρυξη αυτή είναι πιο κοντά στο πνεύμα των προκηρύξεων που δημοσιοποιούσε κατά το παρελθόν η «17Ν», με ότι αυτό συνεπάγεται.

Κατά συνέπεια ο Μαζιώτης, ίσως να έχει ένα δίκιο για τις ιδεολογικές διαφορές, σε σχέση με την τελευταία προκήρυξη της «ΟΛΑ». «Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν είναι δυνατή μια συνένωση ενόπλων, έστω και με διαφορετική επαναστατική ιδεολογία, πλην όμως με κοινό σκοπό. Την επανάσταση», λέει στο «Newsit» ειδικός αναλυτής τις ΕΛ.ΑΣ.

Θεοδόσης Πάνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μανιφέστο Μαζιώτη – Ρούπα που “έσπασαν” την σιωπή τους για να μιλήσουν για τον Λάμπρο Φούντα…

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική! Φόβοι για μεγάλο χτύπημα με στόχο την Τρόικα!

Τρομοκράτες με ελαττωματικά όπλα! – Γιατί ο Μαζιώτης δεν εμφανίστηκε να παραλάβει τα όπλα από την κινητή γιάφκα στο Π. Φάληρο

 

WANTED! Όλη η επικήρυξη της ΕΛ.ΑΣ. για Ξηρό, Μαζιώτη, Ρούπα και δολοφόνους των Φουντούλη – Καπελώνη

Χάρτης της τρομοκρατίας στην Ελλάδα: Ο Μαζιώτης, ο υπαρχηγός και οι συνεργοί του!

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε