Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Απαγωγή 27χρονης: Δύο άνδρες στα χέρια της Αστυνομίας – Στη Λούτσα εντοπίστηκε το κρησφύγετό τους

Απαγωγή 27χρονης: Δύο άνδρες στα χέρια της Αστυνομίας – Στη Λούτσα εντοπίστηκε το κρησφύγετό τους

– Δύο άνδρες κρατούνται στην Αστυνομία για την απαγωγή της 27χρονης ανηψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης
– Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι του ενός στη Νέα Ιωνία βρέθηκαν 80.000 ευρώ, τα οποία ήταν προσημειωμένα
– Στη Λούτσα ήταν το κρησφύγετο, όπου κρατούσαν την κοπέλα
– Αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηρίων για να συγκριθεί το DNA των προσαχθέντων με αυτό που βρέθηκε κατά τις έρευνες
– Οι αρχές αναζητούν άλλα δυο άτομα

Δύο άνδρες κρατούνται στην Αστυνομία από το βράδυ του Σαββάτου για την απαγωγή της 27χρονης ανηψιά του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης.

Πρόκειται για ένας 53χρονο και έναν 48χρονο, οι οποίοι παρακολουθούνταν τις τελευταίες ημέρες από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Οι αρχές είχαν εντοπίσει πρώτα το κρησφύγετό τους, όπου και κρατούσαν την 27χρονη φοιτήτρια, στη Λούτσα και στη συνέχεια, από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν έφτασαν στα ίχνη των δύο ανδρών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι του 53χρονου, ο οποίος ήταν ο “εγκέφαλος” της απαγωγής βρέθηκαν 80.000 ευρώ, που ήταν μέρος των λύτρων και τα οποία ήταν προσημειωμένα. Το σπίτι στη Λούτσα ανήκε στην πεθερά του.

Οι δυο άνδρες δεν έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές και δεν ανήκουν στο φιλικό ή επαγγελματικό περιβάλλον της κοπέλας. Οι ίδιοι επικαλούνται οικονομικά προβλήματα, χωρίς ακόμα όμως να έχουν ομολογήσει. Αναζητούνται άλλα δύο άτομα.

Ο 48χρονος ομογενής από το Καζακστάν εργαζόταν σε μεταφορική εταιρεία, της οποίας ο ιδιοκτήτης είναι φίλος του πατέρα της 27χρονης, ενώ ο 53χρονος είναι ιδιοκτήτης μπαρ στα δυτικά προάστια και ίσως μέσω των επαφών του με αυτό το χώρο, καθώς και το γεγονός ότι η φοιτήτρια εργαζόταν περιστασιακά σε τέτοια μαγαζιά, βοήθησαν ώστε να αρχίσει να συλλέγει πληροφορίες.

Αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηρίων για να συγκριθεί το DNA των προσαχθέντων με αυτό που βρέθηκε στα ρούχα της κοπέλας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε