Κυριακή, 16 Ιουν.
24oC Αθήνα

Απίστευτη περιπέτεια για τον οδοντίατρο – όμηρο των Πυρήνων της Φωτιάς

φωτό από kozanimedia
φωτό από kozanimedia

Νέα ταλαιωρία για τον οδοντίατρο που είχε πιαστεί όμηρος των Πυρήνων της Φωτιάς μετά τη ληστεία στο Βελβεντό. Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο τμήμα θεωρώντας ότι είχε κλέψει το… δικό του αυτοκίνητο.

Μια περιπέτεια που δε λέει να τελειώσει φαίνεται να είναι για τον οδοντίατρο από την Κοζάνη, τα όσα έζησε μετά τη ληστεία της Αγροτικής Τράπεζας Βελβεντού την πρώτη μέρα του Φλεβάρη.

Ο οδοντίατρος, είχε βρεθεί στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, με αποτέλεσμα οι δράστες να τον εντοπίσουν στην Καστανιά και να του αρπάξουν το αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια τον κράτησαν για λίγη ώρα όμηρο, μέχρι να συλληφθούν.

Όπως γράφει το Kozanimedia το αυτοκίνητό του, που αναζητούσε η ΕΛ.ΑΣ βρέθηκε τυχαία σε κάποιο στενό της πόλης της Νάουσας, για να ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια καθώς έπρεπε να ελεγχθεί για δαχτυλικά αποτυπώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστροφή του αυτοκινήτου στον ιδιοκτήτη του, κολλούσε ανάμεσα στη γραφειοκρατία και τα βουλεύματα της εισαγγελίας, για να του δοθεί τελικώς μετά από αρκετούς μήνες.

Και εκεί που όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει, ο οδοντίατρος από την Κοζάνη, άκουσε τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ να του λένε πως… το αυτοκίνητό του είναι κλεμμένο και πρέπει να τους ακολουθήσει στο τμήμα.

Το περιστατικό συνέβη στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες, με την ΕΛ.ΑΣ να “ταλαιπωρεί” για περίπου δύο ώρες τον οδοντίατρο μέχρι να διαπιστωθεί πως κατέχει το δικό του όχημα, με όλες τις νόμιμες διαδικασίες και πως δεν το έχει… κλέψει.

Διαβάστε επίσης:

Όταν οι αστυνομικοί πέρασαν τον όμηρο – οδοντίατρο για τρομοκράτη!

Ευρήματα που “δείχνουν” το χτύπημα στο Mall βρέθηκαν σε σπίτι στο Μαρούσι – Κρησφύγετο των “Πυρήνων” λέει η αστυνομία

Δένδιας: Μου είπαν ότι οι 4 τραυματίσθηκαν γιατί αντιστάθηκαν

Πατέρας Μπουρζούκου: Στην οικογένεια είμαστε όλοι αναρχικοί

Η Παυλίνα Νάσιουτζικ σπάει τη σιωπή της: “Ειμαι περήφανη για τον γιο μου”

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε