Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Αρετή Τσοχατζοπούλου: Δεν θα γίνω κατήγορος του πατέρα μου

Η Αρετή Τσοχατζοπούλου φτάνει στο δικαστήριο ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η Αρετή Τσοχατζοπούλου φτάνει στο δικαστήριο ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Παρά τις πιέσεις της εισαγγελέως, η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή Τσοχατζοπούλου, αρνήθηκε στην απολογία της να γίνει κατήγορος του πατέρα της και μάλιστα είπε ότι δεν έχει πάει ποτέ στο σπίτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

“Είμαι 16 μήνες κρατούμενη στον Κορυδαλλό. Θεωρώ πρώτα από όλα ότι τιμωρούνται τα παιδιά μου”, είπε με δάκρυα στα μάτια. Και πρόσθεσε: “Αποφάσισα να γυρίσω τα ακίνητα γιατί έχουν συνδεθεί με μαύρο χρήμα . Έτρεχαν πίσω από το παιδί μου στο σχολείο και του έλεγαν κλέφτη, φέρτε πίσω τα λεφτά. Αυτή η ιστορία πήρε την υπόληψη μου”.

Είπε επίσης ότι η απόφαση να καλύψει τον πατέρα της στο στάδιο της ανάκρισης και να μην πει όλη την αλήθεια για την αγοραπωλησία ενός οικοπέδου στην Κυψέλη, ήταν δική της και το έκανε για να τον προστατεύσει.

Οι διάλογοι είναι χαρακτηριστικοί:

Εισαγγελέας: “Θα σας πιέσω… Με το χέρι στην καρδιά θέλω να μου απαντήσετε …Βλέπετε ότι αυτές τις μέρες εδώ πρώην συνεργάτες του πατέρα σας με δάκρυα στα μάτια είπαν ότι τους χρησιμοποίησε, ότι τον πίστεψαν και τους κατέστρεψε..”

Αρετή Τσοχατζοπούλου: “Εγώ αρνούμαι να πιστέψω ότι όλα αυτά είναι έτσι όπως τον κατηγορούν. Δεν θέλω να το πιστέψω αυτό. Αν ήταν έτσι, δεν θα με είχε προστατέψει παραπάνω για να μην είμαι εδώ πέρα”;

Εισαγγελέας: “Μήπως σας πίεσε ο πατέρα σας”;

Αρετή Τσοχατζοπούλου: “‘Ηταν δική μου απόφαση. Φοβήθηκα οτι θα φαινόταν άσχημα. Τον πατέρα μου τον αγαπάω και τον εκτιμώ. Δεν θα γίνω εδώ κατήγορος του. Με τη μητέρα μου είχε δημιουργηθεί άσχημη κατάσταση και είχαμε μειωμένη επικοινωνία. Μετα τον γάμο του οι σχέσεις μας χάλασαν εντελώς και για δυο χρόνια δεν είχαμε επαφή. Εγώ στο σπίτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου δεν έχω πάει ποτέ ούτε ξέρω καν που είναι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Ζήγρας εξόργισε τον Άκη! «Ο Τσοχατζόπουλος ξόδεψε 2,5 εκατ. ευρώ για να βγει βουλευτής και να έχει ασυλία»

Ζήγρας: Ο Άκης ήρθε στο κελί και μου ζήτησε να μην ομολογήσω

Απολογία του αρχιτέκτονα στη δίκη του Άκη: Έκανα λάθος που δεν είπα ότι έπαιρνα λεφτά από τον Ζήγρα

Στύλωσε τα πόδια ο Άκης: “Δεν απολογούμαι”

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε