Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτό είναι το σημείο της μαφιόζικης εκτέλεσης 30χρονου στον Άγιο Δημήτριο – «Βοήθεια» η τελευταία του λέξη – Τι λένε άνθρωποι που τον γνώρισαν

Αυτό είναι το σημείο της μαφιόζικης εκτέλεσης 30χρονου στον Άγιο Δημήτριο – «Βοήθεια» η τελευταία του λέξη – Τι λένε άνθρωποι που τον γνώρισαν

– Εν ψυχρώ εκτέλεση 30χρονου στον Άγιο Δημήτριο, κοντά στο σπίτι του
– Ο 30χρονος βρέθηκε νεκρός έξω από το αυτοκίνητό του
– Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ίσως να ήταν μαζί του μέσα στο αυτοκίνητο όταν τον πυροβόλησε!
– Άγνωστοι τον πυροβόλησαν την ώρα που πάρκαρε
– Είχε απασχολήσει την Αστυνομία για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της γειτονιάς στον Άγιο Δημήτριο όπου τα ξημερώματα ένας άνδρας 30 ετών, κάτοικος της περιοχής, εκτελέστηκε με μαφιόζικο τρόπο από αγνώστους, την ώρα που πάρκαρε το αυτοκίνητό του.

Η εν ψυχρώ εκτέλεση έγινε στη συμβολή των οδών Εθνομαρτύρων και Πολυνείκους. Άγνωστος ή άγνωστοι, δεν είναι γνωστό ακόμα, του έριξαν δυο φορές, μια στο κεφάλι και άλλη μια στο θώρακα.
Νεότερες πληροφορίες από τις έρευνες αναφέρουν πως υπάρχει ενδεχόμενο, ο δολοφόνος, να ήταν μέσα στο αυτοκίνητο τη στιγμή που πυροβόλησε τον 30χρονο καθώς έχουν βρεθεί κηλίδες αίματος στο εσωτερικό του οχήματος!

Πριν ξεψυχήσει, το θύμα κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητό του και να φωνάξει βοήθεια. Όμως δεν πρόλαβε αυτή να φτάσει έγκαιρα. Οι γείτονες που τον άκουσαν, βγήκαν στα μπαλκόνια τους και τον αντίκρισαν σε μια λίμνη αίματος.

«Ήταν παιδί της γειτονιάς» είπε στο NewsIt κάτοικος της περιοχής που γνώριζε το θύμα. Όπως είπε, οι γείτονες άκουσαν τον πυροβολισμό, βγήκαν έξω αλλά τον βρήκαν νεκρό.

Το θύμα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης, ενώ είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης.

Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για μαφιόζικη εκτέλεση από επαγγελματία ενώ οι έρευνες στρέφονται και στα κυκλώματα της νύχτας καθώς δεν έχει κανένα στοιχείο στα χέρια της όσον αφορά το κίνητρο της δολοφονίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ 30χρονο στον Αγιο Δημήτριο

Οδηγός νονού της νύχτας ο 31χρονος που εκτέλεσαν στον Κορυδαλλό

Απίστευτο! Τον εκτέλεσαν ενώ κρατούσε αγκαλιά ένα κοριτσάκι 3 ετών – ΒΙΝΤΕΟ

Εκτέλεση μπροστά στην κάμερα – ΒΙΝΤΕΟ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε