Τετάρτη, 1 Μαΐ
19oC Αθήνα

Αυτός είναι ο Δράκος του Γαλατσίου – Συνελήφθη όταν επιτέθηκε σε αστυνομικίνα – δόλωμα

Αυτός είναι ο Δράκος του Γαλατσίου – Συνελήφθη όταν επιτέθηκε σε αστυνομικίνα – δόλωμα

O 32χρονος Αλβανός με την πορτοκαλί μπλούζα που βλέπετε στην φωτογραφία είναι ο Δράκος του Γαλατσίου που κατηγορείται για τουλάχιστον δύο βιασμούς γυναικών. Αστυνομικίνα σε ρόλο δολώματος βοήθησε στη σύλληψη του. Κρίθηκε προφυλακιστέος.

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο κατά συρροή Δράκος από την Αλβανία που είχε γινει ο φόβος και τρόμος των γυναικών στο Γαλάτσι μετά την απολογία του στον 33ο ανακριτή, στο κτίριο 9 της Ευελπίδων.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε διχως δικηγόρο και κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο 32χρονος ο οποίος ειναι παντρεμένος και πατέρας 4 ανήλικων παιδιών δρούσε κυρίως στην περιοχή της Ομορφοκλησιάς, απέναντι από το Αλσος του Βέϊκου, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως το σημείο δεν έχει καλό φωτισμό ούτε είναι πολυσύχναστο.

Ο Δράκος του Γαλατσίου εναι ο άντρας που φορά την πορτοκαλί μπλούζα

Με την απειλη μαχαιριού έκανε πισώπλατες επιθέσεις στα θύματά του και αφού τις λήστευε τις οδηγούσε σε ερημικές τοποθεσίες και τις βίαζε. Το DNA του έχει ταυτοποιηθεί σε δύο γυναίκες που έπεσαν θύματα του ανθρωπόμορφου τέρατος. Στην πρώτη επιτέθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και στη δεύτερη τον περασμένο Φεβρουάριο, ωστόσο οι αρχές φοβουνται πως έχει επιτεθεί σε πολλες περισσότερες γυναίκες.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ – ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΙΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ

Το Newsit είναι υποχρεωμένο να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του Δράκου καθώς ακόμη δεν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του

Αρχικά αυτό που βοήθησε ήταν το γεγονός πως ο 32χρονος Αλβανός είχε πουλήσει το κινητό ενός θύματός του σε έναν Πακιστανό, ο οποίος με τη σειρά του το πούλησε σε ενα τρίτο άτομο. Οταν το άτομο αυτο ενεργοποίησε το κινητό, η αστυνομία έκανε άρση απορρητου των επικοινωνίων και ετσι αρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι.

Οργανώθηκαν απο την αστυνομία ομάδες παρακολουθησης στις οποίες συμμετείχαν αστυνομικίνες σε ρόλο δολώματος.

Την περασμένη Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013, λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ, ο Δράκος επιτέθηκε σε μια γυναίκα που οπως αποδείχτηκε ήταν αστυνομικός και έτσι συνελήφθη.

Το Newsit είναι υποχρεωμένο να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του 32χρονου στις φωτογραφίες καθώς ακόμη δεν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έπιασαν το δράκο του Γαλατσίου – Είχε κάνει δύο βιασμούς γυναικών

Τρόμος στο Καπανδρίτι – Εισβολή ληστών σε σπίτι

Αδίστακτοι και επικίνδυνοι φονιάδες κυκλοφορούν ελεύθεροι

Σε εξέλιξη η γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των κακοποιών που σκότωσαν τον αστυνομικό στο Δίστομο

Αυτός είναι ο αστυνομικός που δολοφόνησαν στο Δίστομο οι δραπέτες των Τρικάλων

Πως έγινε το μακελειό στο Δίστομο με τους δραπέτες των Τρικάλων – Ποιος είναι ο αστυνομικός που δολοφόνησαν

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε