Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Αυτός είναι ο παιδεραστής από το Περιστέρι που συνελήφθη για ασέλγεια σε 8χρονη – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Αυτός είναι ο παιδεραστής από το Περιστέρι που συνελήφθη για ασέλγεια σε 8χρονη – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Η φωτογραφία και τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα ύστερα από Διάταξη της Εισαγγελίας. Ο 42χρονος παιδεραστής συνελήφθη στις 20 Ιουνίου για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ενός 8χρονοου κοριτσιού. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

Πρόκειται για τον Τζεμανάκη Ευτύχιο του Γεωργίου, που γεννήθηκε το 1971 στα Χανιά Κρήτης και είναι κάτοικος Περιστερίου Αττικής.

Σε βάρος του 42χρονου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.

Η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων του σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτός είναι ο Δράκος των Πετραλώνων – 10 δευτερόλεπτα διήρκησε η μεταγωγή του στην Ευελπίδων

Σάρκα και οστά πήρε ο παιδόφιλος των Πετραλώνων! Με εισαγγελική εντολή δόθηκαν τα στοιχεία του στην δημοσιότητα

«Ήταν απόμακρος, ούτε τ’ όνομα του δεν ξέραμε» – Τι λένε στο NewsIt γείτονες του «δράκου» των Πετραλώνων

Έχετε παιδιά; Διαβάστε αυτό

Ποινή μαμούθ για τον παιδεραστή Σειραγάκη – 220 χρόνια φυλάκιση

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε