Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

«Ήταν απόμακρος, ούτε τ’ όνομα του δεν ξέραμε» – Τι λένε στο NewsIt γείτονες του «δράκου» των Πετραλώνων

«Ήταν απόμακρος, ούτε τ’ όνομα του δεν ξέραμε» – Τι λένε στο NewsIt γείτονες του «δράκου» των Πετραλώνων

– Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχε μετακομίσει στα Πετράλωνα ο 40χρονος «δράκος»
– Έμενε με τη γυναίκα, τον 18χρονο γιο του και τον αδερφό του
– Δεν είχε κάνει επιθέσεις σε ανήλικα κορίτσια της περιοχής
– Τσακώνονταν συνέχεια και τη γυναίκα του αλλά και τους γείτονες, λένε
– Πέρυσι οι κάτοικοι της περιοχής είχαν παρατηρήσει συμβατικά αυτοκίνητα της ασφάλειας να κάνουν έρευνες
– Κυνικός ο δράστης στην κατάθεσή του: είναι τόσες οι επιθέσεις, που δεν τις θυμάμαι όλες
– Αύριο στις 12:00 οδηγείται στη 10η ειδική ανακρίτρια

Η αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση του «δράκου» των Πετραλώνων έχουν σοκάρει το πανελλήνιο. Και κυρίως έχουν προκαλέσει σοκ και οργή στη γειτονιά όπου έμενε ο 40χρονος με τη γυναίκα, τον 18χρονο γιο τους και τον αδερφό του, όπως είπαν στο NewsIt κάτοικοι της περιοχής.
Η πολυκατοικία όπου έμενε ο 40χρονος και η οικογένειά του. Εκεί, στα σκαλιά της εισόδου συνελλήφθη το περασμένο Σάββατο
Ο 40χρονος δεν είναι πολλά πολλά με τους γείτονες. Κάποιοι δεν ήξεραν καν το όνομά του, λένε. Είχαν μόνο μια καλημέρα και μια καλησπέρα. Τίποτα περισσότερο.
Ήταν άνθρωπος απόμακρος, όπως και όλη τη οικογένεια, λένε. Έμενε μόλις 4 χρόνια στην πολυκατοικία στα Πετράλωνα, εκεί όπου συνελήφθη το περασμένο Σάββατο μετά την επίθεση σε 11χρονο κοριτσάκι. Ποτέ μέχρι το περασμένο Σάββατο δεν είχε δώσει δικαιώματα.

Οι καυγάδες με τη γυναίκα του συχνοί, λένε στο NewsIt γείτονες του 40χρονου.
Η γυναίκα του δεν ήξερε τίποτα, όπως αποκάλυψε χθες. Τους τελευταίους μήνες μάλιστα, “κρατούσε” ένα 4χρονο κοριτσάκι όσο οι γονείς του δούλευαν και ο 40χρονος πήγαινε συχνά να την πάρει από εκεί. Δεν υπάρχει όμως καμία ένδειξη πως ίσως να είχε επιτεθεί στο κοριτσάκι.

Κανείς φυσικά δεν ήξερε το παρελθόν του, ούτε ότι στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για ασέλγεια σε ανήλικους. Άλλωστε κι εκείνος φρόντισε να μην κάνει επιθέσεις σε κορίτσια της περιοχής για να καλύπτει τα ίχνη του. Κυκλοφορούσε πάντα με παπί. Δούλευε σαν κούριερ αλλά φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα είχε και δεύτερη δουλειά, σε συνεργείο με ανταλλακτικά και γι’ αυτό ίσως οδηγούσε συχνά διαφορετικό μηχανάκι.


Οι γείτονες δε μπορούσαν να φανταστούν πως ο απόμακρος και σιωπηλός άνδρας που έμενε λίγα χρόνια στη γειτονιά τους, ήταν παιδόφιλος. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες είχαν παρατηρήσει κάποιες περίεργες κινήσεις και πριν μήνες τους έκανε εντύπωση γιατί παρατήρησαν να κυκλοφορούν στη γειτονιά συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας και να ψάχνουν για μηχανάκια μικρού κυβισμού. Αλλά και πάλι δε μπορούσαν να φανταστούν τίποτα.

Αντίθετα με το παρελθόν, όταν είχε καταδικαστεί αλλά υποστήριζε πως όλα ήταν πλεκτάνη της αστυνομίας, αυτή τη φορά παραδέχτηκε στις αρρωστημένες πράξεις του. Και ήταν κυνικός στους αστυνομικούς που τον πίεσαν να αποκαλύψει αν είχε επιτεθεί και σε άλλα παιδιά, εκτός από τα 21 που έχουν κάνει καταγγελία. “Είναι τόσες πολλές οι επιθέσεις, που δεν τις θυμάμαι όλες” φέρεται να είπε.

Η δικογραφία αποκαλύπτει σοκαριστικές λεπτομέρειες. Πως έβρισκε τα θύματά του. Πως τα ακολουθούσε, πως ως αστυνομικός τα έπειθε να τον ακολουθήσουν για σωματικό έλεγχο γιατί ήταν ύποπτα για κλοπές ή για κατοχή ναρκωτικών. Και πως δε δίσταζε να τους κλέβει τα εσώρουχα….

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε παιδιά; Διαβάστε αυτό

Σοκάρει ο κυνισμός του δράκου των Πετραλώνων: Είναι τόσες πολλές, που δεν τις θυμάμαι όλες!

Αμετανόητος ο “Δράκος” στους αστυνομικούς – Τραυμάτισε τουλάχιστον 21 αθώες παιδικές ψυχές – Τι λέει η δικογραφία!

Δράκος των σχολείων – Παρακολουθούσε ανήλικα κορίτσια από το σχολείο ως το σπίτι – Προσποιούνταν τον αστυνομικό και ασελγούσε πάνω τους

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε