Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Φωτό ντοκουμέντο μέσα από το κολαστήριο της Δάφνης – Θα την βίαζε μέχρι να πεθάνει [vids]

ΦΩΤΟ ΑΠΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ ΑΠΟ Eurokinissi

– Η φρικιαστική υπόθεση έχει σοκάρει το πανελλήνιο
– Οι Αρχές κάνουν λόγο για έναν αδίστακτο δράστη που πιθανόν να σκότωνε το θύμα του – Δεν σταμάτησε να την κακοποιεί ούτε για ένα λεπτό
– Συγκλονίζει η 20χρονη που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη – Η πρώτη της κατάθεση
– Φωτό ντοκουμέντο από το κολαστήριο της Δάφνης και τον καναπέ της φρίκης

Πρόκειται για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει μικρούς και μεγάλους… Ένας 52χρονος τυφλός, κατά τα λεγόμενα του, βίαζε με σεξουαλικά βοηθήματα και χτυπούσε μία 20χρονη φοιτήτρια επί ώρες μέσα στο σπίτι όπου έμενε στη Δάφνη. Μάλιστα, είχε μετατρέψει τον χώρο… σε στούντιο ενώ είχε φορέσει τόσο στο θύμα του όσο και στα γυαλιά του κάμερες για να καταγράφει τις αρρωστημένες πράξεις του.

Ο αρρωστημένος δράστης φαίνεται πως παρά την αναπηρία του είχε εμμονή με τις κάμερες και τους υπολογιστές! Μάλιστα, πριν δυο χρόνια είχε τραβήξει το μελλοντικό κολαστήριο της φοιτήτριας που εργαζόταν στο σπίτι του με κάμερα και είχε ανεβάσει το βίντεο στο προφίλ του στο facebook… Για την ακρίβεια όπως βλέπετε, είχε καταγράψει τον καναπέ της φρίκης και το σκυλί του το οποίο έπαιζε αμέριμνα. 

Δάφνη: Σημαδεμένη για πάντα, θρασύς εξ αρχής! Αδιανόητη υπόθεση φρίκης

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο 52χρονος, ο οποίος μετά τα όσα έκανε είχε το θράσος να δηλώσει ότι είχε δεμένη τη νεαρή φοιτήτρια επειδή αυτό ήταν το φετίχ της και πως είχαν σχέση, σκόπευε αφού βασάνισε και έβγαλε όλες τις αρρωστημένες ορέξεις του στο κορμί της να την… σκοτώσει.

Η κοπέλα γνώριζε τα στοιχεία αλλά και το πρόσωπο του βασανιστή της, άρα αν κατάφερνε να ξεφύγει από το κολαστήριο της Δάφνης θα προχωρούσε σε καταγγελία εναντίον του… Κάτι που ο δράστης φαίνεται πως το είχε σκεφτεί και φυσικά δεν το ήθελε. Για αυτό οι αστυνομικοί υποθέτουν πως αν αργούσαν λίγο ακόμα… η κοπέλα θα ήταν νεκρή. 

Δεν σταμάτησε να την κακοποιεί ούτε για ένα λεπτό

Σοκαρισμένοι είναι και οι αστυνομικοί οι οποίοι παρακολούθησαν το βίντεο της φρίκης και δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ο τυφλός, κατά τα λεγόμενα του, βιαστής δεν σταμάτησε ούτε για ένα λεπτό να κακοποιεί τη νεαρή επί 24 ώρες. Την βίαζε, την χτυπούσε με μπουνιές και χαστούκια χωρίς σταματημό ενώ φορούσε γυαλιά με κάμερα για να καταγράφει το πρόσωπο της κοπέλας όσο την βασάνιζε. Ακόμα και όταν η νεαρή ξυπνούσε, εκείνος την χτυπούσε με μανία μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της.

Συγκλονίζει η κοπέλα

Την ίδια ώρα, τα λόγια της 20χρονης κοπέλας στους αστυνομικούς συγκλονίζουν: “Ήταν πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στο νεροχύτη. Ήρθε από πίσω μου. Με αιφνιδίασε. Μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα. Με έσυρε στο δωμάτιο. Έχασα τις αισθήσεις μου“.

Δείτε το βίντεο

Τυφλός στα… λόγια

Οι αξιωματικοί της ΕΛ. ΑΣ. πιστεύουν πως ο αδίστακτος 52χρονος δεν έχει 95% αναπηρία όπως υποστηρίζει… καθώς λέει ότι είναι τυφλός αλλά δεν έχει χαρτιά που να το αποδεικνύουν. Κάτι το οποίο ενισχύεται και από το γεγονός ότι περπατάει μόνος του χωρίς βοήθεια, είχε υπολογιστή και ανέβαζε φωτογραφίες ενώ είχε καταφέρει να μετατρέψει το σπίτι του σε… στούντιο, μιας και οι κάμερες που κατέγραψαν την φρίκη, ήταν παντού!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε