Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Δίχως τέλος οι αποκαλύψεις για τη Χρυσή Αυγή – “Φακέλωναν” πολίτες, ενώ παρακολουθούσαν δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Δίχως τέλος οι αποκαλύψεις για τη Χρυσή Αυγή – “Φακέλωναν” πολίτες, ενώ παρακολουθούσαν δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

– Στον υπολογιστή του Νίκου Μιχαλολιάκου βρέθηκαν φωτογραφίες με τον πυρηνάρχη Νίκαιας, κ. Πατέλη
– Βρέθηκαν στον υπολογιστή του κ. Κασιδιάρη σκαναρισμένες ταυτότητες πολιτών
– Υπάρχουν και φωτογραφίες με Ναζί μπροστά στην Ακρόπολη
– Βίντεο με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής: Αν υπήρχαν Ναζί, ίσως να ήμασταν Ναζί

Κεντρικό πρόσωπο στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, θεωρούν οι ανακρίτριες, τον Γιώργο Πατέλη, μετά το αρχείο με τις φωτογραφίες του που εντοπίστηκε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Το αρχείο που βρήκε η Αντιτρομοκρατική αποδεικνύει τη σχέση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής με τον πυρηνάρχη της Νίκαιας, ο οποίος φέρεται να κινητοποίησε τα τάγματα εφόδου το μοιραίο βράδυ, λίγο πριν πέσει νεκρός ο 34χρονος ράπερ.

“Αν υπήρχαν Ναζί, ίσως να ήμασταν Ναζί. Αλλά δεν υπάρχουν σήμερα”, έλεγε ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά την απολογία του, είχε αρνηθεί τη σχέση με τον Γιώργο Πατέλη, παρόλο που υπήρχαν καταγεγραμμένες δεκάδες κλήσεις από δικά του τηλέφωνα στο σπίτι του Πατέλη.

Στα υπό δικαστική διερεύνηση αρχεία περιλαμβάνονται επίσης μεταξύ άλλων φωτογραφίες από εκτελέσεις που έκαναν Ναζί σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, αλλά και φωτογραφία με Ναζί μπροστά στην Ακρόπολη.

Σε βίντεο μάλιστα ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος, ακούγεται να λέει: “Αν υπήρχαν Ναζί, ίσως να ήμασταν Ναζί. Αλλά δεν υπάρχουν σήμερα”.

Οι δικαστικές λειτουργοί ερευνούν πολύ προσεκτικά το υλικό που τους εστάλη, καθώς πρέπει να αξιολογηθεί και εφόσον αναζητηθούν απαντήσεις να καταλήξουν σε συμπέρασμα για το αν στοιχειοθετείται νέα κατηγορία βάσει των στοιχείων από τις κατασχέσεις των διωκτικών αρχών.

Άλλωστε οι δύο προηγούμενοι ανακριτές της υπόθεσης είχαν διατυπώσει προβληματισμό αν υφίστανται στην υπόθεση ενδείξεις για την κατηγορία των προπαρασκευαστικών πράξεων κατάλυσης του πολιτεύματος.

Παρακολουθούσαν Κωνσταντοπούλου και Δούρου (;)

Το υλικό από φωτογραφίες και βίντεο που εστάλη στο Εφετείο φαίνεται να ξεδιπλώνει σαφώς την ιδεολογική και πολιτική τοποθέτηση των μελών της Χρυσής Αυγής και έτσι σύμφωνα με δικαστικές πηγές, οι ανακρίτριες θα κρίνουν, εφόσον τα στοιχεία είναι επαρκή, αν θα προχωρήσουν σε επέκταση της κατηγορίας και για «προπαρασκευαστικές πράξεις κατάλυσης του πολιτεύματος».

Οι δύο ανακρίτριες εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή στοιχεία από τα επίμαχα αρχεία που καταδεικνύουν ότι υπήρχε πλήρης καταγραφή και παρακολούθηση των δράσεων των βουλευτίνων του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου και Ρένας Δούρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρυσή Αυγή: Από πάρτυ μασκέ οι στολές της Κου Κλουξ Κλαν – Κολάζ οι φωτογραφίες – Αθλοπαιδιές η εκπαίδευση του Κασιδιάρη

Παραδόθηκε ο εφοπλιστής Α. Πάλλης που είχε εμπλακεί στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Η Χρυσή Αυγή χωρίς… κουκούλες – Εκπαιδευτής των ταγμάτων ο Κασιδιάρης

Ποιος είναι ο αξιωματικός που χαιρετά ναζιστικά και είναι νεκρός!

Ανατριχίλα από τα ντοκουμέντα ναζισμού της Χρυσής Αυγής – Μιχαλολιάκος: “Μας λένε φασίστες και έχουν δίκιο” – Φωτό με κουκούλες της Κου Κλουξ Κλαν

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε