Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Χρυσή Αυγή: Από πάρτυ μασκέ οι στολές της Κου Κλουξ Κλαν – Κολάζ οι φωτογραφίες – Αθλοπαιδιές η εκπαίδευση του Κασιδιάρη

Χρυσή Αυγή: Από πάρτυ μασκέ οι στολές της Κου Κλουξ Κλαν – Κολάζ οι φωτογραφίες – Αθλοπαιδιές η εκπαίδευση του Κασιδιάρη

– Μέσω του Ηλία Παναγιώταρου απαντά η Χρυσή Αυγή στις συγκλονιστικές αποκαλύψεις από όσα περιέχονται στην δικογραφία
– Φωτογραφίες από εκτελέσεις αιχμαλώτων από ναζί, κείμενα του Γκέμπελς, «χάρτης» των Εξαρχείων και ο Ηλίας Κασιδιάρης με παντός είδους όπλο στα χέρια του
– Τα νέα ντοκουμέντα για τη Χρυσή Αυγή σοκάρουν

Με μια δήλωση σε έντονα ειρωνικό ύφος, η Ηλίας Παναγιώταρος προσπαθεί να αποδομήσει όλα όσα αποκαλύπτονταοι τις τελευταίες ημέρες μέσα από την δικογραφία για την δράση της Χρυσής Αυγής.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος είπε:

“Όπως φάνηκε από την Κυριακή που είχαμε την “συνταρακτική” αποκάλυψη για το… καλάσνικοφ, το σήριαλ με τα συγκλονιστικά ντοκουμέντα από τους υπολογιστές της Χρυσής Αυγής που “δένουν” την υπόθεση της “εγκληματικής οργάνωσης” θα έχει πολλά επεισόδια.
Το επικοινωνιακό σόου, γιατί μόνο σόου είναι καθώς δεν έχει καμία ποινική διάσταση το ζήτημα, σερβίρεται τμηματικά, αλλά τα αποτελέσματα είναι για ακόμη μια φορά μηδενικά για τους σκευωρούς. Ούτε και οι πιο δύσπιστοι και οι φανατικοί πολέμιοι της Χρυσής Αυγής δεν μπορούν να πειστούν πως όλο αυτό το πανηγύρι συνιστά τεκμηρίωση ποινικής υπόθεσης, καθώς δεν είναι τίποτα άλλο παρά από ένα επιλεκτικό κολλάζ φωτογραφιών μέσα από ένα ογκωδέστατο υλικό χιλιάδων φωτογραφιών που περιλαμβάνουν εκδηλώσεις, ιστορία και πολιτική ειδησεογραφία.

Μετά λοιπόν το καλάσνικοφ που αποδείχτηκε καραμπίνα και τον κου – κλουξ – κλαν που αποδείχτηκε στολή σε πάρτυ μάσκε τις αποκριές του 2011 (26 Φεβρουαρίου), ήρθαν σήμερα οι… αποκαλύψεις για γυμνάσια, ιστορικές φωτογραφίες αλλά και από την διάπλαση των παίδων.
Οι φωτογραφίες από την εκπαίδευση των… “ταγμάτων” δεν είναι τίποτα άλλο από τις αθλοπαιδιές που λαμβάνουν χώρα σε όλες τις εθνικιστικές κατασκηνώσεις χρόνια τώρα.
Το κολάζ με τις φωτογραφίες που έφτασαν κάποιοι να πουν ότι είναι σύγχρονες (! )από δράση της Χρυσής Αυγής, είναι ντοκουμέντα από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο που υπάρχουν παντού στο διαδίκτυο!
Τέλος, για τις φωτογραφίες από την “ναζιστική κατήχηση” που προκάλεσαν για ακόμη μια φορά δέος, είναι φωτογραφίες από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής (18 Μαρτίου 2013) που παρουσίαζαν την δραστηριότητα “Διάπλαση των παίδων” όπου έγινε ιστορική ενημέρωση για την επανάσταση του 1821. Οι υπόλοιπες απαντήσεις τμηματικά, όπως τμηματικά διαρρέουν και οι.συνταρακτικές αποκαλύψεις για την Χρυσή Αυγή…”

Χρυσή Αυγή: Ο Ηλίας Κασιδιάρης και τα όπλα του – «Προσημειωμένα» κτίρια στα Εξάρχεια και φωτογραφίες εκτελέσεων από Ναζί

Είναι μερικά από τα ευρήματα των ανδρών της Αντιτρομοκρατικής τους προσωπικούς υπολογιστές που κατασχέθηκαν μετά τις έρευνες στα σπίτια του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Ηλία Κασιδιάρη, του Γιώργου Γερμενή, του Γιάννη Λαγού.

Στο τεράστιο ηλεκτρονικό αρχείο που βρίσκεται ήδη στα χέρια των δυο ανακριτριών που έχουν αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και δεν αποκλείεται να φέρουν νέες διώξεις, βρέθηκαν ανατριχιαστικά στοιχεία.

Υπάρχουν και φωτογραφίες από δεκάδες όπλα όπως Καλάσνικοφ, Σκόρπιον κ.α.

Υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες του Ηλία Κασιδιάρη να κρατά διαφόρων τύπων όπλα ή και να πυροβολεί, ταυτότητες αστυνομικών από τη Θεσσαλονίκη, χάρτης των Εξαρχείων με σημειωμένα κτίρια, αλλά και «κατάταξη ομάδων ωραιότητας και ομορφιάς» για την σύγκριση λευκών και μαύρων, γράφει Το Βήμα.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης εμφανίζεται να σημαδεύει ή να πυροβολεί από μέσα από το δωμάτιο του ή σε διάφορα σημεία της χώρας. Υπάρχουν κι άλλες, που δημοσίευσε σήμερα το Έθνος, όπου φαίνεται ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής να εκπαιδεύει μέλη της οργάνωσης, να παλεύει μαζί τους.

Ακόμη εικονίζεται γυναίκα-μέλος της Χρυσής Αυγής να πυροβολεί με καραμπίνα.

Στο φάκελο υπάρχει και φωτογραφία απεικονίζονται δεκάδες τύποι όλμων και ρουκετών σε μία αγροτική περιοχή με την κωδική ονομασία του αρχείου: «κοινωνικός εθνικισμός-πυρομαχικά»

Σύμφωνα με το έγγραφο της υπόθεσης, γράφει Το Βήμα, στον φάκελο έχουν ενταχθεί και το ιστορικό των συνομιλιών των βουλευτών της «Χρυσής Αυγής» στο λογισμικό ανταλλαγής μηνυμάτων Mirc αλλά και στο Skype.

Πολλά από τα όπλα που υπάρχουν σε φωτογραφίες προέρχονται από κατασχέσεις της ΕΛ.ΑΣ. μετά από εξαρθρώσεις συμμοριών. Υπάρχουν όμως και κάποια η προέλευση των οποίων είναι άγνωστη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Ο Γκέμπελς και οι εκτελέσεις

Σε αρχείο που βρέθηκε στο σπίτι του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες από οπλοστάσια αλλά το πιο ανατριχιαστικό είναι φωτογραφίες Γερμανών στρατιωτών που εκτελούν δεμένους αιχμαλώτους.

Υπάρχει ακόμη έγγραφο με τις 20 αρχές της Προπαγάνδας του Γκέμπελς. Ανάμεσα στα άλλα, σημειώνεται: « Η προπαγάνδα προς τους ανθρώπους του κινήματος (το εσωτερικό μέτωπο) πρέπει να δημιουργεί ένα βέλτιστο επίπεδο άγχους».
Στο αρχείο του Νίκου Μιχαλολιάκου κι ένα πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Τα Νέα από τις 28 Φεβρουαρίου 2012 για τη δράση της Χρυσής Αυγής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΟ ΒΗΜΑ
Επίσης απεικονίζεται ομάδα 30 μελών της Χρυσής Αυγής σε παραλία να χαιρετούν ναζιστικά, κι ένας άλλο να έχει βάλει την κάννη του πιστολιού στο στόμα του.

Φάκελος ΣΥΡΙΖΑ

Σοκ προκαλεί και η αποκάλυψη ότι φακελώνονταν βουλευτές και δημοσιογράφοι. Στη δικογραφία περιέχεται και αρχείο με ερωτήσεις του κόμματος στη Βουλή όπου στοχοποιούνται βουλευτές, όπως η Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. η βουλευτής στην οποία ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε πετάξει ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο σε τηλεοπτική εκπομπή τον Ιούνιο του 2012 πριν χαστουκίσει τη Λιάνα Κανέλλη), την οποία αποκαλούν «η ξανθιά του ΣΥΡΙΖΑ» κι έχουν πλήρες βιογραφικό της, ενώ υπάρχουν και φωτογραφίες από τη δράση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή καθώς επίσης και γνωστών δημοσιογράφων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παραδόθηκε ο εφοπλιστής Α. Πάλλης που είχε εμπλακεί στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Η Χρυσή Αυγή χωρίς… κουκούλες – Εκπαιδευτής των ταγμάτων ο Κασιδιάρης

Ποιος είναι ο αξιωματικός που χαιρετά ναζιστικά και είναι νεκρός!

Ανατριχίλα από τα ντοκουμέντα ναζισμού της Χρυσής Αυγής – Μιχαλολιάκος: “Μας λένε φασίστες και έχουν δίκιο” – Φωτό με κουκούλες της Κου Κλουξ Κλαν

Ερωτήματα από τη φωτογραφία του Κασιδιάρη που σημαδεύει με καλάσνικοφ – ΧΑ: Είχε πάνω από 1.000 likes στο facebook

Βίντεο που “καίνε” τη Χρυσή Αυγή στα χέρια των ανακριτριών – “Στροφή” Μπούκουρα: “Νομότυπες οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής”!

Αναβλήθηκε η απολογία τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Τι βρήκε η Αντιτρομοκρατική στα σπίτια των βουλευτών της Χρύσης Αυγής

Έρευνες στα σπίτια τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής – Κατασχέθηκε σφαίρα – Ηλιόπουλος: Πέταξαν τη γυναίκα μου έξω! Κασιδιάρης: Θα δώσουμε απάντηση

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε