Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Ελεύθερη με όρους η «αγανακτισμένη» Θέμις Σκορδέλη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΕ

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η Θέμις Σκορδέλη που πριν επτά μήνες είχε προφυλακιστεί για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, καθώς κατηγορείται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Με βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου στην «αγανακτισμένη» χρυσαυγίτισσα επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, η υποχρεωτική παρουσία της δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου μένει, ενώ πλήρωσε και εγγύηση 3.000 ευρώ.

Η Θέμις Σκορδέλη κρίθηκε προφυλακιστέα τον περασμένο Ιανουάριο μετά την απολογία της στις εφέτες ειδικές ανακρίτριες που χειρίστηκαν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου.

Τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου στο βούλευμά τους και παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα Γιώργου Γεράκη, έκριναν πως πρέπει να αφεθεί ελεύθερη.

Σημειώνεται ότι η Θέμις Σκορδέλη έχει κατηγορηθεί και για επίθεση σε βάρος Αφγανών μεταναστών, ενώ έπειτα από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι της, είχε βρεθεί μεταξύ άλλων υλικό της Χρυσής Αυγής και 18 κροτίδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δικογραφία στη Βουλή για χρυσαυγίτες βουλευτές για τους πυροβολισμούς στη κηδεία του Ντερτιλή

Θέμα χρόνου η δίκη της Χρυσής Αυγής – Ευρήματα βόμβα στα χέρια των δικαστών

Οι χρυσαυγίτες επιβεβαιώνουν τις προσλήψεις συγγενών τους – Κατακεραυνώνουν την οικογενειοκρατία αλλά βολεύουν παιδιά, ανίψια και λοιπούς συγγενείς

Δεν αποφυλακίζεται ο Μπούκουρας – Παρατείνεται κατά 6 μήνες η κράτησή του

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε