Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι χρυσαυγίτες επιβεβαιώνουν τις προσλήψεις συγγενών τους – Κατακεραυνώνουν την οικογενειοκρατία αλλά βολεύουν παιδιά, ανίψια και λοιπούς συγγενείς

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

– Ο ευρωβουλευτής Γιώργος Επιτήδειος επιβεβαιώνει με απάντησή του ότι η κόρη του προσελήφθη …από άλλον χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή!
– Πρωταθλητής στα ρουσφέτια ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολάκος
– Έβαλε στη Βουλή μέχρι και τη λογίστρια του κόμματος
– Τη σύζυγο του Χρήστου Παππά προσέλαβε η Ελένη Ζαρούλια

Χωρίς προηγούμενο η οικογενειοκρατία στη Χρυσή Αυγή παρά τα όσα καταγγέλλει κατά καιρούς για αυτές τις πρακτικές.

Σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής ουκ ολίγοι συγγενείς των μελών της έχουν ήδη βολευτεί τόσο στη Βουλή όσο και στην Ευρωβουλή, έστω κι αν δεν έχουν ακόμα αναλάβει οι ευρωβουλευτές!

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος αναδεικνύεται σε πρωταθλητή στα ρουσφέτια, καθώς δεν είναι ούτε ένας ούτε δύο, οι συγγενείς του που τους βρήκε δουλειές και μάλιστα με ιδιαίτερα υψηλούς μισθούς.

Το τελευταίο του ρουσφέτι ήταν η λογίστρια της Χρυσής Αυγής, ενώ η Ελένη Ζαρούλια στο γραφείο της στη Βουλή, τοποθέτησε την γυναίκα του φυλακισμένου Χρήστου Παππά.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, έχει στο γραφείο του δύο συγγενείς του Νίκου Μιχαλολιάκου, το ίδιο και ο Νίκος Μίχος. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γερμενής στο γραφείο του στη Βουλή απασχολεί τη σύζυγο του δικηγόρου της Χρυσής Αυγής.

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Επιτήδειος ο οποίος κι εκείνος  “μάχεται” την οικογενειοκρατία επιβεβαιώνει με απάντησή του ότι η κόρη του προσελήφθη …από άλλον χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή! 

“Προς αποκατάσταση της αλήθειας και από σεβασμό προς όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, θα ήθελα να σας ενημερώσω τα εξής σχετικά με άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και με αφορά: Η επιλογή συγγενικού προσώπου Ευρωβουλευτού από άλλον Ευρωβουλευτή ως συνεργάτη, σύμφωνα με τον κανονισμό του Ευρωκοινοβουλίου δεν συνιστά παρανομία, ούτε παραβιάζει κάποια τυπική διαδικασία. Η κόρη μου δεν κατέλαβε κάποια θέση παρακάμπτοντας επιτυχόντες σε διαγωνισμό ή ανθρώπους που ανέμεναν να διοριστούν με σειρά προτεραιότητας, χρησιμοποιώντας ανήθικα μέσα. Επίσης είναι πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο του Kent της Αγγλίας και ομιλεί τρεις γλώσσες πλέον της μητρικής” αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Διαβάστε περισσότερα στο onalert.gr

Διαβάστε επίσης

60 προσαγωγές μελών της Χρυσής Αυγής

Δεν αποφυλακίζεται ο Μπούκουρας – Παρατείνεται κατά 6 μήνες η κράτησή του

Διόρισαν τον χρυσαυγίτη που χτύπησε άνδρα των ΜΑΤ στο Εφετείο

Κίνδυνος να αποφυλακιστούν τα μέλη της ΧΑ στα μέσα της δίκης – Οι προσφυγές “δένουν” τα χέρια των ανακριτριών 

Πρόταση δυο εισαγγελέων στο Δικαστικό Συμβούλιο για την αποφυλάκιση του Στ. Μπούκουρα

Aίτηση αποφυλάκισης από τον Ηλία Κασιδιάρη – Γιατί ζητάει να μείνει ελεύθερος

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε