Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Γιάφκα με όπλα στο Κολωνάκι εντόπισε η Αντιτρομοκρατική – Τρεις συλλήψεις και ο ρόλος τους με τους Πυρήνες της Φωτιάς

Γιάφκα με όπλα στο Κολωνάκι εντόπισε η Αντιτρομοκρατική – Τρεις συλλήψεις και ο ρόλος τους με τους Πυρήνες της Φωτιάς

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε σπίτια, προκειμένου να εντοπίσουν γιάφκες με οπλισμό.

Σε εξέλιξη είναι τεράστια επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό γιάφκας με βαρύ οπλισμό, κάτι που όπως αποδεικνύεται όσο περνάει η ώρα είναι “άνθρακας ο θησαυρός”.

Άντρες της Αντιτρομοκρατικής εντόπισαν γιάφκα στην περιοχή του Κολωνακίου, κοντά στον περιφερειακό του Λυκαβηττού, όπου εκεί εντόπισαν ένα πιστόλι, ένα καλάσνικοφ, μία χειροβομβίδα και 50 σφαίρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι αυτό διέμενε άτομο του αντιεξουσιαστικού χώρου που φέρεται να συνδέεται με την τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς αλλά όπως όλα δείχνουν, έχοντας περιφερειακό ρόλο.

Αντίστοιχες έρευνες πραγματοποιούνται και σε σπίτια στη Θεσσαλονίκη, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό εάν έχει εντοπιστεί κάτι.

Πριν από μερικούς μήνες η Αντιτρομοκρατική αξιοποιώντας υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες του συγκεκριμένου ατόμου που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, τον άκουσαν να μιλάει με άλλα άτομα, τα οποία ελέγχονται και για ποινικά αδικήματα, και άκουσαν: “να κατέβουμε κάτω να βοηθήσουμε τα παιδιά που είναι μέσα”.

Αυτό το άτομο που φέρεται να διέμενε στο Κολωνάκι που βρέθηκαν τα όπλα συνελήφθη μαζί με άλλα δύο άτομα, ένας εκ των οποίων είναι Αλβανός. Η Αντιτρομοκρατική εξετάζει το ενδεχόμενο τα τρία αυτά άτομα να είχαν περιφερειακό ρόλο στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και με έχοντας και ποινικό παρελθόν να βοηθούσαν στην προετοιμασία ενός τρομοκρατικού χτυπήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δύο από τους προσαχθέντες, οι οποίοι είναι από τη Θεσσαλονίκη, ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και εξετάζονται για τη συμμετοχή τους σε ένοπλη ληστεία. Ταυτόχρονα, φέρονται να αναζητούσαν βαρύ οπλισμό για αγορά στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έπλυναν τη γιάφκα της Νέας Μάκρης με χλωρίνη οι ληστές του Διστόμου – Βρέθηκαν “ορφανά” αποτυπώματα και DNA

Έτσι “χτύπησαν” οι συνεργοί του Νίκου Μαζιώτη τις τράπεζες σε Μαραθώνα και Δίστομο – Φωτογραφίες με τους δράστες… μεταμφιεσμένους

Σε Αλβανό ανήκουν dna και αποτυπώματα; – Νέες εξελίξεις γύρω απ’ τη ληστεία στο Δίστομο

Νέο κείμενο από τον τρομοκράτη Νίκο Μαζιώτη μέσα από τη φυλακή

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε