Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Μαντλίν, ο Μπεν, ο Άλεξ και η Μαρία – Αχτίδα ελπίδας η 4χρονη στα Φάρσαλα

Μαντλίν

Εξαφανίσεις παιδιών που συγκλόνισαν. Υποθέσεις που παραμένουν ανοιχτές, όπως οι πληγές των δικών τους ανθρώπων.
Όλες έρχονται στο φως μετά τον εντοπισμό της μικρής Μαρίας σε καταυλισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα. Για τη Μαντλίν και τον Μπεν, η Μαρία γίνεται πηγή αισιοδοξίας, πως μπορεί κι εκείνοι να βρεθούν.

Η Μαντλίν στην Πορτογαλία, ο Μπεν στην Κω, ο Άλεξ στην Βέροια, η Μαρία στα Φάρσαλα. Υποθέσεις παιδιών που εξαφανίστηκαν, υποθέσεις που συγκλόνισαν και παραμένουν ανοιχτές πληγές για τους γονείς και τους συγγενείς τους. Η αδερφή του Μπεν μίλησε στο SkyNews, οι γονείς της Μαντλίν δήλωσαν πως οι ελπίδες τους αναπτερώνονται. Η υπόθεση της Μαρίας γίνεται πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ…

Η Μαντλίν ΜακΚαν ήταν τριών ετών όταν τον Μάιο του 2007 εξαφανίστηκε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου Πράγια ντα Λουζ της Πορτογαλίας, όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της. Τις τελευταίες μέρες, προέκυψαν νέα στοιχεία για έναν άνδρα που τον είδαν αυτόπτες μάρτυρες κοντά στο δωμάτιο των ΜακΚαν να απομακρύνεται με κατεύθυνση τη θάλασσα, κρατώντας στα χέρια του ένα κοριτσάκι.

Μαντλίν ΜακΚαν

Ήταν και η Μαντίλν κατάξανθη με ανοιχτόχρωμα μάτια. Οι γονείς της δε σταμάτησαν να την αναζητούν. Και μόλις έμαθαν για τον εντοπισμό της μικρής στα Φάρσαλα δεν έκρυψαν πως οι ελπίδες τους αναπτερώθηκαν.

Ο Μπεν Νίνταμ έκανε διακοπές με τους γονείς του στην Κω. Ήταν μόλις 21 μηνών όταν το 1999 εξαφανίστηκε. Αμέσως άρχισε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του αλλά ακόμη και τώρα, 14 χρόνια μετά, κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται το παιδί.

Ο Μπεν Λίνταμ

Η εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως απήχθη από συμμορία τσιγγάνων για να πωληθεί. Ακούστηκε και η θεωρία πως το παιδί έπεσε μέσα σε χώρο οικοδομής και δεν αποκλείεται να καταπλακώθηκε από μπάζα, όμως κι αυτό το σενάριο κατέληξε σε αδιέξοδο….

Ο Άλεξ Μεσχισβίλι εξαφανίστηκε από τη Βέροια όταν ήταν 11 ετών, το 2006. Η υπόθεση συγκλόνισε το πανελλήνιο. Οι έρευνες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Μπεν δολοφονήθηκε από συνομήλικούς του, από παιδιά 11 έως 13 ετών! Αλλά ποτέ κανείς δεν αποκάλυψε που είναι το πτώμα του.

Ο 11χρονος Άλεξ

Τον Φεβρουάριο του 2009 καταδικάστηκαν δύο Ελληνόπουλα (αδέλφια), ένας Ρουμάνος, ένας Αλβανός και ένας Βορειοηπειρώτης. Αργότερα καταδικάστηκε και ο παππούς των δυο πρώτων.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΙΡΗ ΚΑΛΟΥΤΣΑΚΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέες αποκαλύψεις για τη μικρή Μαρία – Συγγενής των τσιγγάνων υποστηρίζει πως την αγόρασαν από τη Βουλγάρα μάνα της – Την είχαν δει και στην Κρήτη

Μαντλίν, Άλεξ, Μπεν, Μαρία: παιδιά εξαφανισμένα, γονείς απελπισμένοι – Ιστορίες που συγκλόνισαν “επιστρέφουν” με αφορμή την 4χρονη στα Φάρσαλα

Daily Mail: Νέα “υπόθεση Μαντλίν” στα Φάρσαλα; – Μαρτυρίες ότι το κοριτσάκι ζητιάνευε σε λαϊκή της Λαμίας πριν από 15 ημέρες

Μεγάλη κινητοποίηση για να βρεθούν οι γονείς της 4χρονης Μαρίας – Αρχίζουν έρευνες σε νοσοκομεία και ιδρύματα για εμπόριο παιδιών!

Οι τσιγγάνοι υποστηρίζουν πως η βιολογική μητέρα της 4χρονης Μαρίας ήθελε να την ξεφορτωθεί – Η αστυνομία βλέπει μεγάλη κομπίνα με τα επιδόματα!

Φάρσαλα: Ασύλληπτο θρίλερ για το κατάξανθο κοριτσάκι – Το τεστ DNA έδειξε ότι δεν είναι τσιγγάνα – Οι αστυνομικοί δεν βρίσκουν 10 παιδιά του ζευγαριού

Φάρσαλα: Κορυφώνεται το θρίλερ με το 4χρονο κοριτσάκι – Το τεστ DNA έδειξε ότι δεν είναι τσιγγάνα!

Τηλεφώνημα Σαμαρά σε Βρούτση: Κάθε δυνατή βοήθεια στο 4χρονο αγγελούδι – Σήμα και στην Interpol για να βρουν τους βιολογικούς γονείς

Αυτό είναι το κοριτσάκι που είχαν απαγάγει και κρατούσαν σε καταυλισμό τσιγγάνοι στα Φάρσαλα

Νέες φωτογραφίες υπόπτων για την απαγωγή της μικρής Μαντλίν – Η μητέρα της σχεδόν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον απαγωγέα (VIDEO)

Ο άνδρας – μυστήριο που αναζητείται για την υπόθεση της απαγωγής της Μαντλίν ΜακΚαν

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε