Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Η κατάρρευση της Βίκυς Σταμάτη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και χωρίς να ξέρει κανείς τι ακριβώς έχει, η Βίκυ Σταμάτη μεταφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής, για άλλη μια φορά, στο νοσοκομείο από τις φυλακές Κορυδαλλού!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου γίνεται η αιτία να… σημάνει συναγερμός. Έγινε και χθες, όταν η Βίκυ Σταμάτη ενημέρωσε πως δεν αισθάνεται καλά, δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και κινήθηκαν οι διαδικασίες ανάμεσα στη διοίκηση των φυλακών και το υπουργείο Υγείας για να μεταφερθεί η κατηγορούμενη στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Espresso, το αίτημα αφορά προβλήματα ψυχιατρικής φύσης. Με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού των φυλακών πρέπει να διακομιστεί σε νοσοκομείο που εφημερεύει και έχει ψυχιατρική κλινική, όπως το «Γενημματάς»

Η μεταφορά της έγινε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας.
Ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, μίλησε χθες για σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αλλά δεν διευκρίνισε τι ακριβώς εννοεί. Οι φήμες μιλούν άλλοτε για ψυχολογικά προβλήματα κι άλλοτε για γυναικολογικά.

Η ουσία είναι πως η Βίκυ Σταμάτη έχει καταρρεύσει. Δε θυμίζει σε τίποτα τη γυναίκα που κάποτε ντυνόταν στα πιο ακριβά μαγαζιά του Κολωνακίου, ήταν βαμμένη έντονα και με μαλλιά πάντα περιποιημένη.
Τώρα, ως κατηγορούμενη, είναι χλωμή, με φυσικό μακιγιάζ και λυπημένο βλέμμα.

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί θα την εξετάσουν και θα κρίνουν αν είναι απαραίτητη η νοσηλεία της, είπε πηγή του υπουργείου Υγείας στην Espresso. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ούτε το νοσοκομείο γνωρίζει από τι πάσχει η κα Σταμάτη.

Δεν είναι η πρώτη φορά, τους τελευταίους μήνες, που η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Πριν λίγους μήνες, σωφρονιστικοί υπάλληλοι τη βρήκαν λιπόθυμη στο κελί της. Τη μετέφεραν στο νοσοκομείο των φυλακών αλλά, όπως γράφει η Espresso, μόλις ο γιατρός ζήτησε να της κάνουν κλύσμα, συνήλθε.

Άλλη φορά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών γιατί είχε πόνους στο στήθος, φοβούμενη για όγκο. Έκανε αίτημα να μεταφερθεί σε δημόσιο νοσοκομείο και ζήτησε στον γιατρό της φυλακής να της κάνει ψηλάφηση. Ο γιατρός, γράφει η εφημερίδα, απέρριψε το αίτημά της για μεταφορά στο νοσοκομείο γιατί από την ψηλάφηση βρήκε μόνο… προθέματα σιλικόνης. Μετά από αίτημα της εξετάστηκε και από τον διευθυντή της μονάδας μαστού του αντικαρκινικού νοσοκομείου Μεταξά.

Τον Μάιο του 2012 μεταφέρθηκε στο Αττικόν νοσοκομείο στο Χαϊδάρι με προβλήματα από την απεργία πείνας και τον ίδιο μήνα στο Θριάσιο με αιμορραγία που οφειλόταν σε γυναικολογικά προβλήματα.
Τον Ιούλιο ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη εξαιτίας ψυχολογικών προβλημάτων, ενώ τον Αύγουστο ήπιε πέντε αγχολυτικά χάπια και είπε πως ένιωσε να χάνεται. Την πήγαν στο νοσοκομείο των φυλακών κι από εκεί στο Θριάσειο, όπου νοσηλεύτηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απειλές Άκη: Μόνο το δικό μου είναι σκάνδαλο; Θα μιλήσω για όλους!

Βατερλώ Άκη, απορρίφθηκαν όλες οι ενστάσεις

Στο νοσοκομείο η Βίκυ Σταμάτη

Το χάδι της Βίκυς και το τρίλεπτο τετ α τετ με τον Άκη

Δίκη Άκη – Eκείνος σκυθρωπός και η Βίκυ καταβεβλημένη

Άκης: Είμαι αθώος. Αποφυλακίστε την γυναίκα μου – Β. Σταμάτη: “Περιμένω να τελειώσει αυτή η περιπέτεια” – Φωτο μέσα από την αίθουσα του δικαστηρίου

Ακης απ’ τα παλιά! Η είσοδος στο δικαστήριο – Οι αγκαλιές και οι χαιρετισμοί – Η αμίλητη Βίκη Σταμάτη – Παρασκήνιο από τις πρώτες ώρες της δίκης

Στην κατάμεστη αίθουσα του Εφετείου η οικογένεια Τσοχατζόπουλου – Αγέρωχος ο Ακης – Καταβεβλημένη η σύζυγός του Βίκη Σταμάτη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε