Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Το χάδι της Βίκυς και το τρίλεπτο τετ α τετ με τον Άκη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη Τσοχατζόπουλου αλλά αυτό που μένει από τη διαδικασία της Τετάρτης είναι η προστατευτική Βίκυ Σταμάτη, η προσπάθεια να διαλύσει τις φήμες περί διαζυγίου και η έκκληση του ζεύγους στην ευαισθησία των… δημοσιογράφων!

Και αυτή τη φορά, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, εμφανίστηκε στο δικαστήριο καταβεβλημένη. Στη δεύτερη παρουσία της στο δικαστήριο επέλεξε να ντυθεί στα μαύρα, ενώ ο πρώην υπουργός φορούσε μπλε κοστούμι και γαλάζιο πουκάμισο.

Πριν ξεκινήσει η δίκη, το ζεύγος Τσοχατζόπουλου είναι τρίλεπτο τετ α τετ, γράφει το Έθνος.

Πριν ξεκινήσει η δίκη, η Βίκυ Σταμάτη στεκόταν συνεχώς στο πλευρό του Άκη Τσοχατζόπουλου, του έφτιαχνε το πουκάμισο κι όταν τον έπιασε βήχα, ζήτησε αμέσως νερό από τους αστυνομικούς, μετέδωσε το Mega. Όταν ξεκίνησε η δίκη, ζήτησε να καθίσει στη δεύτερη σειρά των κατηγορούμενων γιατί δε θέλει να θεωρηθεί βασική κατηγορούμενη.

Σύμφωνα με το Mega, το ζεύγος Τσοχατζόπουλου είχε σύντομη συνομιλία με τους δημοσιογράφους, στους οποίους κατήγγειλαν ότι οι υπεύθυνοι της φυλακής δεν τους άφησαν να μιλήσουν ούτε στο τηλέφωνο.

“Έχετε πρόβλημα με τη μεταξύ σας επικοινωνία; Ή με το παιδί;” ρώτησαν οι δημοσιογράφοι. “Ναι, είναι σοβαρό. Επαφίεμαι στην δική σας ευαισθησία” είπε η Βίκυ Σταμάτη, ενώ στην επόμενη ερώτηση των δημοσιογράφων “δεν σας άφησαν να επικοινωνήσετε;”, ο Άκης Τσοχατζόπουλος απάντησε: “Ναι, πράγματι, είναι σοβαρό”.

Στο θέμα αυτό αναφέρθηκε και ο συνήγορος Βίκυς Σταμάτη Αλέξης Κούγιας, λέγοντας: “Φθάνουμε πια σε απάνθρωπα όρια του να απαγορεύεις επικαλούμενη σαν διευθύντρια της φυλακής κάποια διάταξη την οποία δεν έχω ανεύρει ακόμα την επικοινωνία την τηλεφωνική δυο συζύγων οι οποίοι δεν έχουν τίποτα άλλο να συζητήσουν γιατί για την υπόθεση δεν συζητούν τίποτα, συζητούν μόνο για το παιδί τους, το οποίο το βλέπουν μια φορά το μήνα. Και δεν καταλαβαίνω τί εξυπηρετεί αυτή η απαγόρευση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διακόπηκε για την Πέμπτη η δίκη Τσοχατζόπουλου – Όλο το παρασκήνιο της σημερινής ημέρας

Δίκη Άκη – Eκείνος σκυθρωπός και η Βίκυ καταβεβλημένη

Έχει στοιχεία ο Άκης ή θα συνεχίσει το βιολί του – Αρχίζει η δίκη

Ακης προς ΠΑΣΟΚ: Καταποντιστήκατε στις εκλογές και ψάχνετε εξιλαστήριο θύμα

Πάγκαλος: Αν με αναγκάσουν να καταθέσω για τον Άκη θα τον θάψω

Ο Άκης ΥΕΘΑ! Τότε που στις ασκήσεις σέρβιραν αστακό και υπήρχε σαμπάνια με τ΄ όνομά του!

Δίκη Άκη: Ποιους στρατιωτικούς και γιατί κάλεσε να καταθέσουν στο δικαστήριο

Άκης: Είμαι αθώος. Αποφυλακίστε την γυναίκα μου – Β. Σταμάτη: “Περιμένω να τελειώσει αυτή η περιπέτεια” – Φωτο μέσα από την αίθουσα του δικαστηρίου

Ακης απ’ τα παλιά! Η είσοδος στο δικαστήριο – Οι αγκαλιές και οι χαιρετισμοί – Η αμίλητη Βίκη Σταμάτη – Παρασκήνιο από τις πρώτες ώρες της δίκης

Στην κατάμεστη αίθουσα του Εφετείου η οικογένεια Τσοχατζόπουλου – Αγέρωχος ο Ακης – Καταβεβλημένη η σύζυγός του Βίκη Σταμάτη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε