Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηγουμενίτσα: Άρχισε να πυροβολεί με κυνηγετική καραμπίνα όταν βρήκε τους διαρρήκτες στο σπίτι του – Τραυματίας ο ένας, στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Με πυροβολισμούς αντέδρασε ο ιδιοκτήτης σπιτιού στην Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, όταν αντιλήφθηκε πως δύο νεαροί Αλβανοί βρίσκονταν μέσα για να κλέψουν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από σκάγια στην ωμοπλάτη, ο ένας από τους δύο διαρρήκτες.

Περίπου στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης, η οικογένεια επέστρεφε στο σπίτι και ήρθε αντιμέτωπη με τους δύο κακοποιούς.

Ο 60χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο εισαγγελέα

Ο 60χρονος ιδιοκτήτης άρπαξε το όπλο, μία κυνηγητική καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό. Οι δύο δράστες, κατάφεραν προς στιγμή να διαφύγουν, παίρνοντας μαζί τους χρυσαφικά, 700 ευρώ, κινητά τηλέφωνα, μια φωτογραφική μηχανή, τραπεζικά βιβλιάρια και προσωπικά έγγραφα.

Η αστυνομία ενημερώθηκε αμέσως και δύο ώρες αργότερα οι δύο διαρρήκτες, 26 και 32 ετών, συνελήφθησαν ενώ βρέθηκαν τα κλοπιμαία.

Κατά την σύλληψη, διαπιστώθηκε πως ο ένας από τους δύο ήταν τραυματίας, καθώς έφερε σκάγια στην ωμοπλάτη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Φιλιατών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανατριχίλα με τον ακρωτηριασμό Ιταλού στους Παξούς – Το ατύχημα με το σκάφος και το επείγον χειρουργείο

“Η ισχύς εν τη ενώσει” για την επαναλειτουργία της ακτοπλοϊκής γραμμής Πάτρα-Σάμη-Κεφαλονιά-Ιθάκη

Σάμος: Καταγγελίες των αστυνομικών για τους παράνομους μετανάστες – Στο απροχώρητο η κατάσταση

Είχαν ρημάξει τη μισή Μεσσηνία – Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκανε δεκάδες διαρρήξεις και κλοπές

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε