Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Είχαν στην κατοχή τους σχεδόν 1 κιλό ηρωίνης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν ένας 44χρονος Έλληνας κι ένας 30χρονος Βούλγαρος οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πρώτα συνελήφθη ο 30ρονος Βούλγαρος την ώρα που παραλάμβανε από υπαίθριο χώρο αυτοσχέδια συσκευασία, στο εσωτερικό της οποίας υπήρχαν επτά μικρότερες συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 888 γραμμάρια ηρωίνης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως προέκυψε από την προανάκριση, την ποσότητα ηρωίνης είχε μεταφέρει ο 44χρονος Έλληνας από τον Πειραιά με το πλοίο της γραμμής και στη συνέχεια την είχε κρύψει στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο είχε υποδείξει στον 30χρονο, προκειμένου να την παραλάβει.

Μετά από κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, σε συνεργασία με το Λιμενικό, ο 44χρονος εντοπίστηκε μέσα στο πλοίο και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες, 645 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Μετά από έρευνα στο σπίτι του 30χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 10,2 γραμμάρια ηρωίνης, σε δεκατρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες, 4 φαρμακευτικά σκευάσματα χωρίς ιατρική συνταγή, αυτοσχέδιος δοσομετρητής και κινητό τηλέφωνο.

Διαβάστε

1,5 μήνα χωρίς άδεια η επιχείρηση στη Μύκονο! “Μεμονωμένο περιστατικό” επανέλαβε… πολλάκις ο Α. Ντινόπουλος

Γιατρός της τρύπησε το παχύ έντερο, έπαθε σηψαιμία, αλλά την… καθησύχαζε – Στην εντατική 35χρονη απ’ τη Λαμία

Παξοί: Καπετάνιος πιάστηκε στα… χέρια με τον Ρομπέρτο Καβάλι!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε