Σάββατο, 18 Μαΐ
23oC Αθήνα

1,5 μήνα χωρίς άδεια η επιχείρηση στη Μύκονο! “Μεμονωμένο περιστατικό” επανέλαβε… πολλάκις ο Α. Ντινόπουλος

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Απίστευτες καταγγελίες έρχονται στο “φως” σχετικά με την επιχείρηση θαλάσσιων σπορ στη Μύκονο, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ένα 10χρονο παιδί, αφού για ενάμιση μήνα δεν υπήρχε άδεια λειτουργίας. Αποθέωσε τις ελληνικές παραλίες κι έκανε λόγο για “μεμονωμένο περιστατικό” ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος.

Μόλις μία ημέρα μετά την κηδεία του 10χρονου αγοριού, που βρήκε φρικτό θάνατο από την προπέλα του σκάφους με το οποίο χαιρόταν τη θάλασσα στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου, αποκαλύπτονται… σημεία και τέρατα σχετικά με τοιν τρόπο λειτουργίας της συγκεκριμένης επιχείρησης θαλασσίων σπορ.

Όπως αποκάλυψε ο Ant1, η συγκεκριμένη επιχείρηση λειτουργούσε για ενάμιση μήνα χωρίς να έχει την απαιτούμενη άδεια, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτηματικά τόσο για τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης, όσο και για το κατά πόσο ο δήμος και το Λιμενικό είχαν προχωρήσει σε κατάλληλους ελέγχους.

Όλα αυτά τη στιγμή που οι γονείς του ανήλικου παιδιού ζουν το δικό τους δράμα και ψάχνουν απεγνωσμένα για απαντήσεις σχετικά με το πώς χάθηκε το μοναχοπαίδι τους.

Τί λέει ο Ντινόπουλος για το τραγικό συμβάν

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη αρκέστηκε να πει πως πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο δεν θα πρέπει να αμαυρώσει τη λειτουργία όλων των ελληνικών παραλιών, τις οποίες και αποθέωσε, λέγοντας πως είναι απόλυτα ασφαλείς για όλους τους τουρίστες του κόσμου.

Σχετικά με το κατά πόσο ευσταθούν οι καταγγελίες για την συγκεκριμένη επιχείρηση, αλλά και τυχόν άλλες που δεν τηρούν το γράμμα του νόμου, όσον αφορά στους κανόνες ασφαλούς λειτουργίας, ο κ. Ντινόπουλος τόνισε πως το υπουργείο θα κάνει ενδελεχή έρευνα για να διαπιστώσει τις συνθήκες λειτουργίας των επιχειρήσεψων αυτών.

Έλεγχοι και καταγγελίες συμβάσεων… κατόπιν εορτής

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός των ημερών αναμένεται να γίνει καταγγελία της σύμβασης που έχει η επιχείρηση με το δήμο, καθώς γίνονται εκτενέστατοι, λεπτομερείς έλεγχοι από ομάδα πραγματογνωμόνων κι εμπειρογνωμόνων του Λιμενικού Σώματος, για να εξακριβωθούν οι συνθήκες λειτουργίες των επιχειρήσεων αναψυχής στο νησί των ανέμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πραγματογνώμονες θα αποφανθούν για τα ακριβή αίτια του θανάτου του 10χρονου στη Μύκονο

Το τελευταίο αντίο στο 10χρονο αγόρι που διαμελίστηκε στη Μύκονο – Επιτέλους άρχισαν έλεγχοι στο νησί αν και το κακό ήδη έγινε

Εγκληματικά λάθη στοίχισαν τη ζωή στον 10χρονο στη Μύκονο – Στον χειριστή του σκάφους επικεντρώνονται οι έρευνες – Πόσο καλά ήξερε τη δουλειά του;

Σα να μη συνέβη τίποτα! Ελεύθεροι με… προφορική εντολή εισαγγελέα οι δύο υπεύθυνοι για τον χαμό του 10χρονου στη Μύκονο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε