Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Ξυλοδαρμός Κουμουτσάκου: Αυτός είναι ο συλληφθείς! “Ήθελα να τον προστατέψω” υποστηρίζει

Φωτό από τηλεόραση Alpha
Φωτό από τηλεόραση Alpha

– Ένας νεαρός, γεννηθείς το 1991, έχει συλληφθεί στο Ίλιον για την χυδαία επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο
– Ο ίδιος σε συνέντευξη λίγη ώρα πριν συλληφθεί υποστηρίζει πως ήθελε να προστατέψει τον βουλευτή της ΝΔ
– Οι αρχές θεωρούν πως δρούσε βάσει σχεδίου για να καθυστερήσει τον Γ. Κουμουτσάκο να φύγει από το σημείο!
– Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη του συλληφθέντα
– Στα ίχνη του νεαρού με το καπέλο βρίσκεται η αστυνομία – Αναζητά ακόμη δύο άνδρες και μία γυναίκα
– Πολλά τα ερωτήματα για την στάση των αστυνομικών την στιγμή της επίθεσης αλλά και σήμερα!
– Ο Γιώργος Κουμουτσάκος κατέθεσε μήνυση και έδωσε και φωτογραφίες των δραστών αλλά είναι σα να τον χτύπησαν φαντάσματα!
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ξετυλίγεται σιγά – σιγά του κουβάρι της τραμπούκικης επίθεσης εναντίον του Γιώργου Κουμουτσάκου, χθες βράδυ έξω από το ελληνικό Κοινοβούλιο. Ήδη έχει γίνει μία σύλληψη από την αστυνομία, η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη και των υπόλοιπων δραστών, με τον χρόνο να μην είναι σύμμαχος, αφού τα χρονικά πλαίσια της διαδικασίας του αυτοφώρου προβληματίζουν τις αρχές.

Η πρώτη σύλληψη έγινε στο Ίλιον σήμερα το απόγευμα. Πρόκειται για έναν 24χρονο, ο οποίος στο βίντεο της επίθεσης φαίνεται να έχει κάνει “κεφαλοκλείδωμα” στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ίδιος ο νεαρός, λίγες ώρες πριν συλληφθεί, έδωσε συνέντευξη στην τηλεόραση του Alpha! Υποστηρίζει πως δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση και πως όταν είδε πως η κατάσταση πήγε να… ξεφύγει, προσπάθησε να προστατέψει τον Γιώργο Κουμουτσάκο, τον οποίο μάλιστα υποστηρίζει πως δεν γνώριζε καν!

Ο νεαρός τόνισε ακόμη πως δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στο πρόσωπο και μερικά ακόμη χτυπήματα στο κεφάλι, στην προσπάθειά του να προστατέψει τον κ. Κουμουτσάκο. Ωστόσο, η αστυνομία έχει διαφορετική άποψη…

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την στιγμή που ο νεαρός συλληφθείς περιγράφει ως “προσπάθεια προστασίας” του Γιώργου Κουμουτσάκου:

 

Τι πιστεύουν οι Αρχές

Οι άνδρες της Αστυνομίας, θεωρούν πως ο νεαρός συμμετείχε σε οργανωμένο σχέδιο ξυλοδαρμού του Γιώργου Κουμουτσάκου. Πιστεύουν πως η αρχική διαδρομή που ακολούθησε ο νεαρός, δείχνει πως δεν είχε στόχο την προστασία του, αφού και στο βίντεο φαίνεται πως καθοδηγεί τον “γαλάζιο” βουλευτή πτος το συγκεντρωμένο πλήθος και όχι προς τους άνδρες της αστυνομίας.

Ο λόγος της σύλληψης, λοιπόν, είναι το ότι η αστυνομία θεωρεί πως ο νεαρός προσπαθούσε να καθυστερήσει την φυγή του κ. Κουμουτσάκου, βοηθώντας έτσι τους υπόλοιπους… τραμπούκους να συνεχίσουν την επίθεση!

Την ίδια ώρα, η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του νεαρού με το καπέλο, ο οποίος επίσης φαίνεται στις εικόνες να χτυπάει τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, μπροστά μάλιστα στα μάτια της διμοιρίας των ΜΑΤ.

Ο συγκεκριμένος νεαρός έχει ποινικό παρελθόν, αφού συμμετείχε σε επιθέσεις εναντίον μεταναστών και πολιτικών προσώπων. Μάλιστα, χαρακτηρίζεται από την αστυνομία ως “σκληρός νεοναζί”

Έχει ταυτοποιηθεί πλήρως και αναζητείται αυτή την ώρα για να συλληφθεί, με την χρονική διορία του αυτοφώρου να δυσκολεύει τις προσπάθειες των Αρχών. Παράλληλα, η αστυνομία αναζητεί δύο ακόμη άτομα, αλλά και μία γυναίκα.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε