Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Ξυλοδαρμός Κουμουτσάκου: Οργή για την ολιγωρία της αστυνομίας – Ακόμα να συλλάβουν τους δράστες!

Ξυλοδαρμός Κουμουτσάκου: Οργή για την ολιγωρία της αστυνομίας – Ακόμα να συλλάβουν τους δράστες!

– Το βράδυ λήγει το αυτόφωρο και δεν έχει συλληφθεί ούτε ένας από τους δράστες!
– Πολλά τα ερωτήματα για την στάση των αστυνομικών την στιγμή της επίθεσης αλλά και σήμερα!
– Ο Γιώργος Κουμουτσάκος κατέθεσε μήνυση και έδωσε και φωτογραφίες των δραστών αλλά είναι σα να τον χτύπησαν φαντάσματα!

 

Έχουν περάσει σχεδόν 24 ώρες από την στιγμή που δέχθηκε την άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, μπροστά στα μάτια όχι μόνο εκατοντάδων πολιτών αλλά και των αστυνομικών που βρίσκονταν στην συγκέντρωση των Ποντίων στο Σύνταγμα.

Κι όμως, παρά το γεγονός ότι τα πρόσωπα των δραστών έχουν καταγραφεί από τις κάμερες, η αστυνομία ολιγωρεί… Ο άνθρωπος που έριξε μπουνιά στον κ. Κουμουτσάκο φαίνεται ξεκάθαρα τόσο στις φωτογραφίες και στα βίντεο που υπάρχουν, αλλά η αστυνομία ακόμα δεν έχει καταφέρει να τον εντοπίσει. Όπως και τους υπόλοιπους που προπηλάκισαν τον βουλευτή!

Ακόμα και ο ίδιος ο βουλευτής πήγε σήμερα και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων δίνοντας όμως στην αστυνομία και φωτογραφικό υλικό από την επίθεση.

Απόψε να θυμίσουμε ότι λήγει το αυτόφωρο και αν δεν συλληφθούν οι δράστες μέσα στα όριά του, μετά η διαδικασία θα πάρει σε μάκρος και με νομικίστικα τερτίπια θα καταφέρουν να ξεγλιστρίσουν από την τσιμπίδα του νόμου. Σύφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δυο από τους δράστες είναι γνωστοί στις αρχές από επεισόδια στο παρελθόν σε γήπεδα. Όμως, όπως φαίνεται, όλοι του ξέρουν καλά να κρύβονται. Και όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν σε παρόμοια περιστατικά, θα εμφανισθούν ίσως και αυτοβούλως χωρίς να κινδυνεύουν να μπούν στην φυλακή αφού θα ακολουθήσουν τις οδηγίες των δικηγόρων τους…

Όπως και να έχει, αν μέχρι απόψε δεν συλληφθεί έστω και ένας η αστυνομία βγαίνει βαθιά λαβωμένη για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες! Η πρώτη ήταν όταν δεν αντέδρασε κανείς αστυνομικός την ώρα της επίθεσης συλλαμβάνοντας τους δράστες και η δεύτερη θα είναι γιατί οι αρμόδιοι αξιωματικοί δεν θα έχουν κάνει σωστά την δουλειά τους εντοπίζοντάς τους και συλλαμβάνοντάς τους!

Την ίδια ώρα, η αντιπαράθεση μεταξύ των κομμάτων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και ο πολιτικός κόσμος δείχνει να μην είναι ικανός να σταθεί ενωμένος απέναντι σε τέτοιου είδους πρακτικές. Ενώ όλα τα κόμματα καταδικάζουν την βία και την άνανδρη επίθεση στον κ. Κουμουτσάκο, αναλώνονται στο παιχνίδι του “ποιός φταίει περισσότερο” για την πορεία που πήραν τα γεγονότα!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε