Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Καθυστερήσεις παίζουν Γριβέας και Βάτσικα για να μην εκδοθούν στην Ελλάδα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Όλα τα παραθυράκια του νόμου της Βρετανίας που θα τους κρατήσει στο Λονδίνο προσπαθοεί να εκμεταλλευτεί το ζεύγος ΓριβέαΒάτσικα. Μετά την υπό όρους απελευθέρωσή τους οι δυο επιχειρηματίες έχουν νέο ραντεβού με τη βρετανική δικαιοσύνη αρχές Φεβρουαρίου

Βάσει του νόμου στη Βρετανία ακόμη και αν εκδοθεί απόφαση βρετανικού δικαστηρίου για έκδοσή τους στη χώρα μας έχουν δικαίωμα να προσβάλουν την απόφαση και να συνεχίσουν να παραμένουν εκεί μέχρι τη νέα δίκη. Είναι μια διαδικασία που είναι αρκετά χρονοβόρα και μπορεί να κρατήσει μακριά από τις ελληνικές αρχές τον Κ. Γριβέα και τη σύζυγό του Α. Βάτσικα.

Σε βάρος του Κυριάκου Γριβεα και της συζύγου του Αναστασίας Βάτσικα, η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς Ελένη Ραϊκου έχει ασκήσει ποινική κακουργηματική δίωξη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Σύμφωνα με το πόρισμα της επίκουρης εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς κ. Πόπης Παπανδρέου, η οποία διενήργησε και τη σχετική έρευνα, το ζεύγος δανειοδοτήθηκε με περισσότερα από 17 εκατ. ευρώ από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο χωρίς, όμως η τράπεζα να έχει διασφαλίσει προηγουμένως τα συμφέροντα και την περιουσία της.

Διαβάστε επίσης:
Πάνε οι βίλες, πάει και ο πύργος…! – Δημεύουν τα ακίνητα των Γριβέα – Βάτσικα στην Ελλάδα

Ελεύθεροι με εγγύηση 60.000 ευρώ ο καθένας Κυριάκος Γριβέας και Αναστασία Βάτσικα – Συνελήφθησαν στο Μάντσεστερ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε