Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Κρήτη: Αύριο απολογούνται οι “δολοφόνοι με τις μαγκούρες” – Οργισμένοι οι συγγενείς του θύματος – ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ από το cretapost
ΦΩΤΟ από το cretapost

Οργή και πίκρα κυριαρχεί στους συγγενείς και φίλους του 51χρονου Κωνσταντίνου Προβιδάκη, που το απόγευμα της Κυριακής χτυπήθηκε μέχρι θανάτου με… μαγκούρες στο Αντισκάρι.

Από τη πρώτη στιγμή οι συγγενείς του άτυχου άνδρα έχουν δηλώσει ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους αν δεν αποδοθεί η δικαιοσύνη.

Σήμερα, όπως διαβάζουμε στο CretaPost, περίμεναν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο τους τρεις φερόμενους ως δράστες του φονικού, που αναμενόταν να απολογηθούν σήμερα.

Τελικά, πήραν νέα προθεσμία για αύριο στις 4 το απόγευμα. Η προθεσμία αποφασίστηκε μετά την επικοινωνία των δικηγόρων τους με την ανακρίτρια. Οι τρεις άνδρες που κατηγορούνται για την δολοφονία του 51χρονου παρέμειναν στην Ασφάλεια, καθώς υπήρχαν φόβοι ασφάλειας σε περίπτωση που γινόταν η μεταγωγή τους.

Κάνουν λόγο για 5 δράστες

Αν και οι συλληφθέντες είναι τρεις, οι συγγενείς του 51χρονου δηλώνουν ότι οι δράστες είναι περισσότεροι.

“Πέντε άτομα συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του Κώστα και όχι τρια που έχουν συλληφεί”, τονίζει ο αδελφός και ο γιος του θύματος,
με τον τελευταίο να προσθέτει ότι “ότι άμα δεν βάλουν φυλακή όλους τους εμπλεκόμενους στον ξυλοδαρμό θα τους κάνω τα ίδια”.

Διαβάστε ακόμα:

Κρήτη: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι με τις μαγκούρες – Οι απολογίες και οι άγνωστες πτυχές του εγκλήματος!

“Θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας!” – Ξέσπασαν οι συγγενείς του νεκρού από τις… μαγκούρες στην Κρήτη – Εικόνες από το αυτοκίνητο του εγκλήματος!

Φονική συμπλοκή στη Μεσαρά – Τον σκότωσαν με μαγκούρες – Φόβοι για βεντέτα

Κρήτη: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον πατέρα 9 χρόνια μετά τον χαμό του παιδιού του!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε