Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κρήτη: Προφυλακιστέοι για το φονικό με τις μαγκούρες!

ΦΩΤΟ από το neakriti
ΦΩΤΟ από το neakriti

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν κατόπιν των πολύωρων απολογιών τους ενώπιον των ανακριτικών Αρχών στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, που παρέμεναν από νωρίς το απόγευμα, οι φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας του 51χρονου Κώστα Προβιδάκη στο Αντισκάρι.

Σύμφωνα με το neakriti, ανακριτής και εισαγγελέας ομόφωνα αποφάσισαν και οι τρεις κατηγορούμενοι να πάρουν το δρόμο για τις φυλακές.
Σύμφωνα με τον Ζαχαρία Λιπαράκη, το συνήγορο πολιτικής αγωγής, η οικογένεια εμμένει στην θέση της ότι τα άτομα που ενεπλάκησαν στο φονικό είναι περισσότερα και συγκεκριμένα πέντε.

ΦΩΤΟ από το neakriti

Μέλη της οικογένειας, είπαν σε ΜΜΕ,  ότι έχουν δεχτεί απειλές για την ζωή τους από τα άτομα που υποστηρίζουν ότι έχουν σχέση με το φονικό και δεν έχουν συλληφθεί, προκειμένου όπως προσθέτουν να μην τους “δώσουν” στην αστυνομία.

Το απόγευμα, τα αίματα “άναψαν” και η ένταση δεν αποφεύχθηκε όταν συγγενείς προσπάθησαν να πλησιάσουν τους κατηγορούμενους.

Διαβάστε ακόμα:

Ηράκλειο: Ένταση στα δικαστήρια για τους “δολοφόνους με τις μαγκούρες”!

Κρήτη: Αύριο απολογούνται οι “δολοφόνοι με τις μαγκούρες” – Οργισμένοι οι συγγενείς του θύματος – ΒΙΝΤΕΟ

Κρήτη: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι με τις μαγκούρες – Οι απολογίες και οι άγνωστες πτυχές του εγκλήματος!

“Θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας!” – Ξέσπασαν οι συγγενείς του νεκρού από τις… μαγκούρες στην Κρήτη – Εικόνες από το αυτοκίνητο του εγκλήματος!

Φονική συμπλοκή στη Μεσαρά – Τον σκότωσαν με μαγκούρες – Φόβοι για βεντέτα

Κρήτη: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον πατέρα 9 χρόνια μετά τον χαμό του παιδιού του!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε