Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Μέσα σε μισή ώρα οι ληστές σάρωσαν τον Πειραιά – Πέντε ληστείες!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Τέσσερα “χτυπήματα” στο Κερατσίνι και ένα στη Γρηγορίου Λαμπράκη έγινα λίγο πριν τις πέντε τα ξημερώματα, οι δράστες έβαλαν στο στόχαστρο τρια περίπτερα και δυο βενζινάδικα αφήνοντας πίσω τους και έναν τραυματία

Πρώτα μπήκε στο στόχαστρο το βενζινάδικο στην οδό Σαλαμίνος στο Κερατσίνι. Οι δυο ληστές εισέβαλαν με τα όπλα στα χέρια και άρπαξαν τα χρήματα απ’ τον υπάλληλο. Μέχρι να ενημερωθεί η αστυνομία έγιναν καπνός …

Ο υπάλληλος του περιπτέρου όμως λίγο πιο κάτω δεν ήταν τόσο “τυχερός”. Και πάλι ένα “ζευγάρι” ληστών και σε αυτή την περίπτωση με μηχανή (ίσως οι ίδιοι με αυτούς που “χτύπησαν” στο βενζινάδικο) χτύπησαν τον υπάλληλο με τη λαβή ενός πιστολιού στο κεφάλι, τον έριξαν κάτω και άδειασαν το ταμείο απ’ τις εισπράξεις. Ευτυχώς ο άτυχος άνδρας δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Τέσσερα λεπτά αργότερα πήραν σειρά, ξανά στο Κερατσίνι, ακόμη δύο περίπτερα. Οι δράστες και σε αυτή την περίπτωση ήταν δύο και είχαν μοτοσικλέτα. Πήραν με … τη σειρά τα περίπτερα και απειλώντας τους υπαλλήλους άδειασαν τα ταμεία.

Δεν πέρασαν παρά μόλις τρία λεπτά και το κέντρο της άμεσης δράσης ενημερωνόταν για μια ακόμη ληστεία. Αυτή τη φορά ήταν το βενζινάδικο στη Γρ. Λαμπράκη που μπήκε στο στόχαστρο. Και πάλι δυο άνδρες με μοτοσικλέτα έβγαλαν όπλα και πήραν την είσπραξη απ’ τον υπάλληλο.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε