Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μικρολίμανο: Μετά τον Αλβανό πιστολέρο ψάχνουν τα “μεγάλα ψάρια” της μαφίας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

«Το μίτο της Αριάδνης» που θα τους οδηγήσει στο πυρήνα της Αλβανικής Μαφίας και τον σκοτεινών διαδρόμων του υποκόσμου, έχουν αρχίσει να ξετυλίγουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έπειτα από την σύλληψη του Αλβανού μακελάρη Αρμπέν Μπάκο.

Ήδη οι αστυνομικοί και συγκεκριμένα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, κατάφεραν να συλλάβουν χθες το απόγευμα στα Σεπόλια άλλους δυο Αλβανούς που φέρονται ως πληρωμένοι εκτελεστές συμβολαίων θανάτου, για ανθρώπους του υποκόσμου και όχι μόνο.

Οι ερευνητές της Ασφάλειας με όπλο τους τα όσα τους έχει πει ο Μπάκο είναι σε θέση να έχουν πια μια σχεδόν ολοκληρωμένη εικόνα για τους ανθρώπους που κινούν τα νήματα στον υπόκοσμο, μέσα και έξω από τις φυλακές, Έλληνες και Αλβανούς.

Άλλωστε ο ένας από τους Αλβανούς που συνελήφθησαν στο μικρό διαμέρισμα στα Σεπόλια, είναι άνθρωπος γνωστού Έλληνα κακοποιού, κρατουμένου στις φυλακές και φέρεται να είχε στα χέρια του συμβόλαιο θανάτου για Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ οποίος έχει εξελιχτεί στο φόβο και το τρόμο των σκληρών κακοποιών, καθώς είναι αυτός που έχει εξαρθρώσει όλες τις μεγάλες ομάδες του υποκόσμου και έχει κλείσει φυλακή τα βαριά ονόματα της παρανομίας.

Παράλληλα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από την Ασφάλεια εξετάζεται με πάσα σοβαρότητα το ενδεχόμενο οι δυο Αλβανοί, ο ένας από αυτούς αρχηγικό μέλος της συμμορίας που συμμετείχε ο Αρμπέρ Μπάκο, να είχαν στα χέρια τους κι άλλα συμβόλαια θανάτου, κυρίως για ανθρώπους του υποκόσμου που με τον έναν η τον άλλο τρόπο είχαν ενοχλήσει την ηγεσία του Συνδικάτου του Εγκλήματος.

«Ο Μπάκο με το ψυχωτικό χαρακτήρα που έχει και την ροπή στην ανεξέλεγκτη δολοφονική μανία, θα εξελίσσονταν σταδιακά σε έναν από τους χειρότερους εκτελεστές της Μαφίας. Η ενέργεια του στο Μικρολίμανο δεν δείχνει μόνο το χαρακτήρα του αλλά και την προσπάθεια του μέσα από τέτοιου είδους ενέργειες να ανελιχθεί στην ιεραρχία. Με απλά λόγια από παιδί της καρπαζιάς, ήθελε να εξελιχτεί σε εκτελεστής που θα τον σέβονταν και θα τον φοβούνταν στην ομάδα που συμμετείχε», λέει με νόημα στο Newsit αστυνομικός που έχει απόλυτη γνώση των ερευνών.

Τέλος και σύμφωνα με πληροφορίες στην Ασφάλεια ξανανοίγουν το φάκελο της δολοφονίας του 29χρονου νεαρού με το προσωνύμιο «Πιτσίλας» οποίος είχε πέσει νεκρός στην πλατεία του Κορυδαλλού το περασμένο Μάρτιο, έπειτα από μαφιόζικη δολοφονική ενέργεια.

Ο «Πιτσίλας» ήταν άνθρωπος γνωστού «νονού» της νύχτας έγκλειστου στις φυλακές, αλλά και «κολλητός» τον δυο Αλβανών που συνελήφθησαν στα Σεπόλια.

Ο νεαρός ήταν ανερχόμενος πιστολέρο, ενώ πριν την εκτέλεση του, με την περίπτωση του είχαν ασχοληθεί οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής, καθώς υπήρχαν υπόνοιες για συμμετοχή του στην δολοφονία των δυο Χρυσαυγιτών στο Ν. Ηράκλειο.

Η δολοφονία του ίσως έχει να κάνει με την στοχοποίησή του από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία ήδη τον είχε εξετάσει μια φορά ενώ παρακολουθούνταν στενά ο ίδιος αλλά και οι παρέες του. Ίσως λοιπόν οι δυο Αλβανοί που συνελήφθησαν στα Σεπόλια να πήραν εντολή να κλείσει το στόμα του «Πιτσίλα» προκειμένου να μην αρχίσει έπειτα από την πίεση που του ασκούσαν από την Αντιτρομοκρατική να μιλάει.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε