Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέα τροπή στην υπόθεση του κομμωτή των διασήμων Πάνου Καλλίτση – Ήθελαν να τον κρατήσουν όμηρο!

Νέα τροπή στην υπόθεση του κομμωτή των διασήμων Πάνου Καλλίτση – Ήθελαν να τον κρατήσουν όμηρο!

– Ο 40χρονος δέχθηκε τρείς σφαίρες αλλά νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
– Οι αδίστακτοι κακοποιοί είχαν σχεδιάσει να κρατήσουν ομήρους τον Καλλίτση και την γυναίκα του και να τους ληστέψουν
– Η κίνηση της συζύγου του Καλλίτση που τους έσωσε την ζωή!

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους ο διάσημος κομμωτής Πάνος Καλλίτσης το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες και από όσα προκύπτουν από την κατάθεση του διάσημου κομμωτή ο οποίος είναι εκτός κινδύνου αλλά βαριά τραυματισμένος, οι δράστες της επίθεσης ήθελαν να τον κρατήσουν όμηρο!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες είχαν σχεδιάσει όχι μόνο να πάρουν από τον Πάνο Καλλίτση έναν χαρτοφύλακα με 4.000 ευρώ που είχε πάνω του αλλά και να πάρουν εκείνον αλλά και την γυναίκα του ομήρους, να τους ανεβάσουν στο σπίτι και να το αδειάσουν με την ησυχία τους. Το σχέδιό τους όμως απέτυχε αφού:

Την στιγμή που τους έστησαν την ενέδρα ο Πάνος Καλλίτσης κλείδωσε τις πόρτες του αυτοκινήτου και προσπάθησε να βάλιε όπισθεν για να τους ξεφύγει. Όμως, εκείνοι πυροβόλησαν εναντίον του τραυματίζοντάς τον. Όταν το αυτοκίνητο σταμάτησε η σύζυγός του βγήκε έξω και τους είπε «Μην πυροβολείτε άλλο! Θα σας δώσουμε ό,τι έχουμε!»

Η είσοδος του σπιτιού του Πάνου Καλλίτση

Όμως στην συνέχεια βγήκε και ο ίδιος ο Καλλίτσης από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να τους αποκρούσει. Τότε οι αδίστακτοι κακοποιοί, τον πυροβόλησαν και πάλι τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Εν τω μεταξύ, η σύζυγός του είχε τρέξει προς τον δρόμο φωνάζοντας: «Βοήθεια μας σκοτώνουν». Αυτό αποδείχθηκε καταλυτικό αφού οι δράστες πανικοβλήθηκαν και το έσκασαν.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του ο διάσημος κομμωτής είπε ότι δεν δέχεται απειλές για την ζωή του και πως η μόνη φορά που είχε πρόβλημα ήταν όταν πριν από λίγα χρόνια είχε έρθει στα χέρια με κάποιους που είχε οικονομικές διαφορές. Αυτή η λεπτομέρεια εξετάζεται από τους αστυνομικούς και ίσως να θεωρηθεί και σημαντική.

Σοκαρισμένη η σύζυγός του

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της συζύγου του Πάνου Καλλίτση, η οποία με τρεμάμενη φωνή και με εμφανή τα σημάδια του σοκ που υπέστη από την δολοφονική ενέδρα, περιγράφει στους δημοσιογράφους όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου.

Δείτε το βίντεο 

Ποιος είναι ο “κομμωτής των επωνύμων”

Ο Πάνος Καλλίτσης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σε πολύ νεαρή ηλικία συνειδητοποιεί το επάγγελμα που θέλει να ακολουθήσει. Ακολουθούν τρία χρόνια σπουδών κομμωτικής και make up στην Ελλάδα και στη συνέχεια βρίσκεται στη Μέκκα της μόδας, το Λονδίνο, για να τελειοποιήσει τις γνώσεις στο αντικείμενο που επέλεξε.

Πηγή φωτό: Facebook / Panos Kallitsis

Πηγή φωτό: Facebook / Panos Kallitsis

Παράλληλα με τα μαθήματα που παρακολουθεί, συμμετέχει σε μεγάλα shows στο Λονδίνο και αυτό είναι μόνο η αρχή.
Επόμενος σταθμός οι Βρυξέλλες, όπου κερδίζει υποτροφία και γίνεται μέλος της σχολής του Vidal Sasoon.

Πηγή φωτό: Facebook / Panos Kallitsis

Πηγή φωτό: Facebook / Panos Kallitsis

Αφού έρχεται στην Ελλάδα, ξεκινάει αμέσως μια λαμπερή καριέρα και το όνειρό του γίνεται πολύ γρήγορα πραγματικότητα. Ο Πάνος έχει μοναδικό ταλέντο στο να μεταλλάζει ένα πρόσωπο σε “persona”. Στόχος του είναι να κάνει τους πελάτες του να νιώθουν μοναδικοί ενώ η σχέση του με τον κόσμο της ομορφιάς είναι σχέση ζωής.

Πηγή φωτό: Facebook / Panos Kallitsis

Πηγή φωτό: Facebook / Panos Kallitsis

Εδώ και περισσότερο από 10 χρόνια έχει συνεργαστεί αποκλειστικά με τα μεγαλύτερα ονόματα της show business.

Πηγή φωτό: Facebook / Panos Kallitsis

Πηγή φωτό: Facebook / Panos Kallitsis

Τα περιοδικά φιλοξενούν συνεχώς δουλειές του και στο ενεργητικό του προστίθενται δεκάδες εξώφυλλα που γίνονται ανάρπαστα. Η λίστα των πελατών του πλούσια και εντυπωσιακή, καθώς περιλαμβάνει διαφημιστικές καμπάνιες, μουσικά video clips, fashion shows, tv shows, διαγωνισμούς ομορφιάς, editorial μόδας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Με πληροφορίες από panoskallitsis.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε