Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέες απειλές Κασιδιάρη για υποκλοπές συνομιλιών με βουλευτές της ΝΔ – Φωτογραφίες σοκ με τον Ρουπακιά να φεύγει σαν κύριος μετά τη δολοφονία Φύσσα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Κασιδιάρης: “Αναφέρονται κατά του πρωθυπουργού με πιο επιθετικό ύφος από τον Μπαλτάκο
– Απειλεί τους βουλευτές τη ΝΔ πως αν τον διαψεύσουν θα δώσει τα στοιχεία
– Ζητάει άρση τηλεφωνικού απορρήτου των Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου για να αποδειχθεί ότι όσα ισχυρίζεται είναι αλήθεια
– Ντοκουμέντα με τον Ρουπακιά να πηγαίνει σαν κύριος στο αυτοκίνητό του αφού είχε δολοφονήσει τον Παύλο Φύσσα

Εξακολουθούν να προκαλούν οι χρυσαυγίτες εξαπολύοντας απειλές προς όλες τις κατευθύνσεις. “Όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα. Και ο λάκκος είναι έτοιμος και τους περιμένει στις 18 και 25 Μαΐου”, τονίζει ο Ηλίας Κασιδιάρης κάτι που έγραψε ο Νίκος Μιχαλλολιάκος σε άρθρο του μέσα από τι φυλακές.

“Θα αποκαλύψω κι άλλους”

“Δημοσίευσα τη συνομιλία την ημέρα που θα συζητούνταν η παράταση της προσωρινής κράτησης των φυλακισμένων βουλευτών μας, προκειμένου κάποιοι δικαστές να αναλάβουν τις ευθύνες τους”, είπε επίσης μεταξύ άλλων στην εφημερίδα RealNews ο Ηλίας Κασιδιαρη ο οποίος τόνισε ότι υπάρχουν ανάλογες συνομιλίες και με βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι αναφέρονται κατά του πρωθυπουργού με πιο επιθετικό ύφος από τον Παναγιώτη Μπαλτάκο.

“Ο Σαμαράς είχε βρίσει με φράσεις πεζοδρομίου τον Αθανασίου και στη συνέχεια τρομοκρατημένος εκείνος πήρε τηλέφωνο την ανακρίτρια για να μας προφυλακίσουν”

Μιλώντας στην εφημερίδα, ο Κασιδιάρης υποστηρίζει ακόμη “ο Μπαλτάκος μου αποκάλυψε ότι ο Σαμαράς είχε βρίσει με φράσεις πεζοδρομίου τον κ. Αθανασίου και στη συνέχεια τρομοκρατημένος εκέινος πήρε τηλέφωνο την ανακρίτρια Τσάμη για να μας προφυλακίσουν” ενώ ζητεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του πρωθυπουργού και των Δένδια , Αθανασίου προκειμένου να αποδειχθεί η αλήθεια των ισχυρισμών του.

Μάλιστα δε διστάζει να προκαλέσει τους βουλευτές της ΝΔ με τους οποίους όπως σημειώνει είχε συνομιλίες, πως αν τον διαψεύσουν θα δώσει τα στοιχεία.

Σκοπός της Χρυσής Αυγής είναι να συσταθεί προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής που θα ελέγξει το ρόλο των Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου έναντι της Δικαιοσύνης. Για το λόγο αυτό ο Κασιδιάρης ισχυρίζεται ότι συνομίλησε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη και του ζήτησε να καταθέσει ως μάρτυρας. “Μου απάντησε ότι θα το σκεφτεί” είπε τέλος.

Το πρωί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης μιλώντας στην εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο” ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν συνομιλίες του με χρυσαυγίτες. “Ο κ. Κασιδιάρης έκανε μια δήλωση ότι μιλάει μαζί μου. Εγώ απάντησα ότι στη Βουλή, και το ξέρετε πολύ καλά, όποιος με χαιρετάει τον χαιρετάω”, τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ερωτώμενος αν φοβάται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει συνομιλίες μεταξύ των δύο, απάντησε: “Ένα καλημέρα αν είναι ποινικό αδίκημα ας πάω κι εγώ στον Κορυδαλλό”.

Δείτε το βίντεο

Ντοκουμέντα με τον Ρουπακιά να φεύγει σαν κύριος αφού δολοφόνησε τον Φύσσα

Μπορεί ο Γιώργος Ρουπακιάς να είχε καταθέσει σχετικά με τη συμμετοχή του στη Χρυσή Αυγή ότι δεν ήταν μέλος της οργάνωσης και ότι δεν πήγαινε τακτικά στα γραφεία, ωστόσο τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας άλλα δείχνουν…

ΦΩΤΟ από ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ντοκουμέντα που δημοσίευσε το ΒΗΜΑ της Κυριακής, ο Γιώργος Ρουπακιάς ήταν πανταχού παρών  στα γυμνάσια της Χρυσής Αυγής. Ο ίδιος, να σημειωθεί ότι εμφανίζεται αμετανόητος και προκλητικός ακόμη και σήμερα απαθανατίζεται σε πολλές φωτογραφίες, όχι μόνο στην εκδήλωση του ποταμού Νέδα αλλά και στη Σπάρτη.

Δείτε το βίντεο

Εκείνοι που έκαναν πως δεν τον ήξεραν τον είχαν κοντά τους σε πολλές εκδηλώσεις όπως αποδεικνύεται τελικά. Μάλιστα υπάρχει και βίντεο με τον δολοφόνο του Πάυλου Φύσσα να λέει με περηφάνια “Χρυσαυγίτης δε γεννιέσαι, δε γίνεσαι, χρυσαυγίτης πεθαίνεις”.

Να σημειωθεί επίσης ότι υπάρχει και πλάνο από κάμερα ασφαλείας στο Κερατσίνι όπου φαίνονται καρέ-καρέ τα βήματα του Ρουπακιά να πηγαίνει προς το αυτοκίνητό του αμέσως μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και να αποχωρεί σαν κύριος.

ΦΩΤΟ από ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ανατριχιαστικές είναι και οι περιγραφές αυτόπτων μαρτύρων από τη σκηνή της δολοφονίας, όπυ αστυνομικός είπε ότι “τρία άτομα κρατούσαν τον Φύσσα, ενώ ένας ακόμη τον είχε αγκαλιάσει”. Ο τελευταίος ήταν ο Γ. Ρουπακιάς που τον σκότωσε.

Αποκαλυπτικά όμως είναι και τα μηνύματα που στάλθηκαν πριν από τη δολοφονία του Πάυλου Φύσσα προκειμένου να συγκεντρωθεί η ομάδα στο ΚΟΡΑΛΛΙ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πότιζαν με μίσος αθώες ψυχές – Ντουκουμέντα από το παιδομάζωμα της Χρυσής Αυγής

Άρθρο του Μιχαλολιάκου μέσα από τις φυλακές για τον Μπαλτάκο – “Όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα”

Κασιδιάρης: Γελοίο παραμύθι ότι ήμουν φίλος με το γιο του Μπαλτάκου

Το άγνωστο παρασκήνιο της σχέσης Σαμαρά – Μπαλτάκου – Τα “γαλλικά” πριν το video “βόμβα”: «Θα κόψεις την πλάκα ή θα στην κόψω εγώ»

Παρατείνεται η κράτηση Παππά και Λαγού στη φυλακή

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε