Τρίτη, 7 Μαΐ
19oC Αθήνα

Πότιζαν με μίσος αθώες ψυχές – Ντουκουμέντα από το παιδομάζωμα της Χρυσής Αυγής

Πότιζαν με μίσος αθώες ψυχές – Ντουκουμέντα από το παιδομάζωμα της Χρυσής Αυγής

Εικόνες μίσους από την καθημερινότητα και το παιδομάζωμα της Χρυσής Αυγής. Παιδιά που δέχονται πλύση εγκεφάλου. Που ποζάρουν με συνθήματα μίσους και φασισμού. Ανήλικοι που έγιναν γενίτσαροι.

Βρέφη που φορούν κορμάκια με το σήμα της Χρυσής Αυγής και οι γονείς τους τα φωτογραφίζουν με καμάρι. Ανήλικα παιδιά που προειδοποιούντα τα… λαμόγια που τους κατέστρεψαν το μέλλον κι άλλα που φορούν μπλούζες με το σύνθημα “Πας μη Έλλην βάρβαρος”.
Έφηβοι χαιρετούν ναζιστικά και παρακολουθούν τη… διάπλαση φασισμού της Χρυσής Αυγής.

Εικόνες μίσους από την καθημερινότητα της Χρυσής Αυγής. Εικόνες θλίψης για την κατήχηση μίσους που γίνονταν από τα μέλη του ναζιστικού μορφώματος σε αθώες ψυχές. Σε ανήλικα παιδιά που αναγκάζονταν να συνοδεύουν τους γονείς τους σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής, να φορούν μπλούζες με συνθήματα μίσους, να κρατούν λάβαρα και σημαίες.

Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο από το παιδομάζωμα της Χρυσής Αυγής που δημοσιεύονται στο Έθνος της Κυριακής, είναι μια ακόμη γροθιά στο στομάχι. Και δείχνουν το ποιον των ανθρώπων που με υποκλοπές, υπονοούμενα και βρώμικές μεθόδους θέλουν να γίνουν ρυθμιστές της πολιτικής ζωής.


Το μεγαλύτερο μέρος του φωτογραφικού υλικού βρέθηκε σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα των προφυλακισμένων πυρηναρχών της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, Γιώργου Πατέλη και Γιώργου Καζαντζόγλου. 
Μόνο στον υπολογιστή του πρώτου βρέθηκαν 13.928 φωτογραφίες και 868 βίντεο! Είχε επιχειρήσει να εξαφανίσει 137 φωτογραφίες που τον ενοχοποιούσαν, αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τις ανακτήσουν.

Οι φωτογραφίες δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για την… επιχείρηση “πλύση εγκεφάλου” που εφάρμοζε η Χρυσή Αυγή. Ήξερε που να ψάξει άλλωστε. Στα χαμηλά κοινωνικά στρώματα. Έδινε δουλειά στους άνεργους γονείς στα γραφεία της και έκανε τα παιδιά τους “γενίτσαρους”.

Το παιδομάζωμα της οργάνωσης αποκαλύπτεται από τις φωτογραφίες ντοκουμέντο. Ένα αγόρι όχι πάνω από 4 ετών, διαβάζει την εφημερίδα της Χρυσής Αυγής. Ένα άλλο ποζάρει με ρούχα παραλλαγής και καπέλο της οργάνωσης.
Αγόρι 10 ετών φορά μπλούζα που μπροστά γράφει “Είμαι Ελληνάκι. Το νου σας λαμόγια!!!” και πίσω “Είμαι Ελληνάκι, ομορφούλι και εξυπνάκι. Όταν μεγαλώσω θα σας θυμάμαι όλους για ό,τι μου καταστρέψατε χωρίς να φταίω. Το νου σας λαμόγια”.


Σε άλλη φωτογραφία φαίνοται μαθητές δημοτικού με χαρτιά στα χέρια. Πρόκειται, σύμφωνα με την εφημερίδα, για επίσκεψη στην τοπική οργάωση της Σαλαμίνας πιθανότατα, όπου μετά τη φασιστική κατήχηση, έβαλαν τα παιδιά να ταγουδήσουν εθνικιστικούς ύμνους. Στο βάθος οι γονείς τους, καμαρώνουν…


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σεμινάρια κατήχησης παρακολουθούν έφηβοι μαθητές Λυκείου σε αίθουσες τοπικών οργανώσεων της Χρυσής Αυγής. Σε άλλη φωτογραφία φαίνονται παιδιά εως και 12 ετών να παίρνουν μαθήματα χρυσαυγίτικης ιστορίας στα κατηχητικά των πυρήνων και μάλιστα παρουσία των γονιών τους οι οποίοι στέκονται στο πίσω μέρος της αίθουσας. Κάπως έτσι, μικρά παιδιά στρατολογούνται στο κόμμα…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτογραφίες που σοκάρουν από το φασιστικό παιδομάζωμα της Χρυσής Αυγής – Δεκάχρονα φορούν στολές παραλλαγής και μαύρες μπλούζες με συνθήματα μίσους

Πριν και μετά το Μπαλτάκος gate – Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ και ανατροπή του πολιτικού σκηνικού – “Ψήλωσε” η Χρυσή Αυγή

Η φιλία του γιου Μπαλτάκου με τους αδερφούς Κασιδιάρη

Παρατείνεται η κράτηση Παππά και Λαγού στη φυλακή

Βρώμικο παιχνίδι της Χρυσής Αυγής με υπαινιγμούς – Καταγγέλλουν πως έχουν συνομιλίες του Σαμαρά με δικαστικό, αλλά χωρίς να δίνουν στοιχεία

Απειλούν με νέες αποκαλύψεις οι χρυσαυγίτες – Κασιδιάρης: Έχω βίντεο και με βουλευτές άλλων κομμάτων – Παναγιώταρος: Μίλησα κι εγώ με τον Μπαλτάκο

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε