Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ο Κασιδιάρης σύξυλος, χωρίς μικρόφωνα και ο Μπαρμπαρούσης… ενορχηστρωτής! Έργα και… ημέρες Χρυσαυγιτών έξω από τον Άρειο Πάγο (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Ο Κασιδιάρης σύξυλος, χωρίς μικρόφωνα και ο Μπαρμπαρούσης… ενορχηστρωτής! Έργα και… ημέρες Χρυσαυγιτών έξω από τον Άρειο Πάγο (ΦΩΤΟ, VIDEO)

– Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης έδωσε το… σύνθημα σε μέλη της Χρυσής Αυγής να βρίσουν δημοσιογράφους
– Νωρίτερα, οι δημοσιογράφοι άφησαν… παγωτό τον Ηλία Κασιδιάρη που αρνήθηκε να καταδικάσει τους προπηλακισμούς εναντίον τους
– Με… βαλίτσα έφτασε στον Άρειο Πάγο ο Στάθης Μπούκουρας – Μαραθώνια η απολογία του, ξεκίνησε στις 10:00
– Αύριο στον Κορυδαλλό οι Γερμενής και Ηλιόπουλος που ήδη κρίθηκαν προφυλακιστέοι
– Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο για τη δράση των μελών της Χρυσής Αυγής

Η απολογία και του Στάθη Μπούκουρα αποδείχθηκε μαραθώνια αλλά είχε την ίδια κατάληξη με εκείνες των Γιώργου Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλου. 
Έξω από το κτίριο του Αρείου Πάγου βρέθηκαν από νωρίς το πρωί και της Κυριακής συγκεντρωμένοι μέλη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής που για ακόμη μια φορά, φρόντισαν να προκαλέσουν με τη συμπεριφορά τους.



Είχαν ξεκινήσει από το βράδυ του Σαββάτου, όταν έγινε γνωστή η απόφαση να προφυλακιστούν οι Γερμενής και Ηλιόπουλος. Τότε, ο Ηλίας Παναγιώταρος άρχισε να απειλεί… θεούς και δαίμονες, ενώ μέλη της Χ.Α. πέταξαν μπουκάλια και προπηλάκισαν δημοσιογράφους.

Όταν, το πρωί της Κυριακής, ο εκπρόσωπος του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης στήθηκε μπροστά στους δημοσιογράφους για να κάνει δηλώσεις, εκείνοι του ζήτησαν να καταδικάσει την εναντίον τους επίθεση. Εκείνος, προτίμησε να μιλήσει για «έκτροπα εντός εισαγωγικών». Κι εκείνοι, άφησαν κάτω τα μικρόφωνα και τον άφησαν σύξυλο!

Αλλά οι προκλήσεις είχαν συνέχεια. Ομάδα οπαδών της Χρυσής Αυγής, με τον βουλευτή του κόμματος, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση να τους δίνει το ρυθμό, άρχισαν να φωνάζουν «αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι». Παρούσα στο… σόου και η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια.

Τη Δευτέρα στον Κορυδαλλό

Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος πέρασαν τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή σε ξεχωριστά κρατητήρια στη ΓΑΔΑ. Εκεί θα διανυκτερεύσουν κι απόψε, αφού η μεταγωγή τους στις φυλακές Κορυδαλλού για να συναντήσουν τους Μιχαλολιάκο, Παππά και Λαγό θα γίνει τη Δευτέρα.

Την Κυριακή τους επισκέφτηκαν συγγενικά τους πρόσωπα, για να τους πάνε φαγητό και κάποια προσωπικά αντικείμενα.

Οι δυο βουλευτές της Χρυσής Αυγής κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι ως ύποπτοι για την τέλεση νέων αδικημάτων. Οι ανακρίτριες της υπόθεσης Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου καθώς και ο αρμόδιος Εισαγγελέας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος έκριναν, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι οι δύο βουλευτές έχουν αυξημένη ευθύνη για τη δράση του κόμματος και την κατεύθυνση που δίνεται σε ενέργειες ρατσιστικές και ξενοφοβικές.
Η μητέρα του Παναγιώτη Ηλιόπουλου επισκέφτηκε το γιο της στη ΓΑΔΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Τα νέα ντοκουμέντα

Όλα αυτά ενώ από την επεξεργασία του υλικού από τους προσωπικούς υπολογιστές των μελών της Χρυσής Αυγής προέκυψαν νέα ανατριχιαστικά στοιχεία.

Στα ντοκουμέντα που δημοσιεύει το «Εθνος της Κυριακής», εικονίζονται ο Ηλίας Κασιδιάρης να «χαϊδεύει» τη διάσημη καραμπίνα – καλάσνικοφ, η Ουρανία Μιχαλολιάκου και η μητέρα της Ελένη Ζαρούλια να συμμετέχουν σε μαθήματα αυτοάμυνας, χρυσαυγίτες με πλήρη στρατιωτική εξάρτυση και άγνωστο οπλισμό να χαιρετούν ναζιστικά.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Ωστόσο, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το ψηφιακό υλικό που αποτελεί μέρος του κατηγορητηρίου, παρουσιάζουν τρεις φωτογραφίες που βρέθηκαν στον υπολογιστή του Ηλία Κασιδιάρη. Σ’ αυτές φαίνεται να έχει καταγραφεί καρέ καρέ η διαδικασία οικιακής παραγωγής κάποιας σκόνης. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο «Εθνος της Κυριακής» ότι παρόμοιες εικόνες έχουν ξαναδεί για την παραγωγή ναρκωτικών ουσιών. «Προσομοιάζει στη διαδικασία που ακολουθείται για την οικιακή παρασκευή κοκαΐνης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Εντύπωση προκαλεί και η επιστολή του Αρτέμη Ματθαιόπουλου προς τον Ν. Μιχαλολιάκο. Ο βουλευτής Σερρών «καρφώνει» στον αρχηγό της ΧΑ τους Μούκο Αθανάσιο, Ζησιμόπουλο Πολύβιο, Χασιώτη Γεώργιο, Χατζηβασιλείου Αθανάσιο, Τσακίρη Μιχαήλ, Ιωαννίδη, Χρυσομάλλη Νικόλαο, ισχυριζόμενος ότι δεν προσέφεραν στο κόμμα κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2012.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Υπάρχουν επίσης φωτογραφίες περίπου 30 ημίγυμνων χρυσαυγίτών, ανάμεσά τους και οι Κασιδιάρης – Ματθαιόπουλος, χαιρετούν ναζιστικά σε παραλία. Εξάλλου, από το υλικό που βρέθηκε στον υπολογιστή του Νίκου Μιχαλολιάκου, αποδεικνύεται ότι η περιβόητη εικόνα με τον χρυσαυγίτη με στολή Κου Κλουξ Κλαν δεν τραβήχτηκε σε αποκριάτικο πάρτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παροικία της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό! Και ο Στάθης Μπούκουρας κρίθηκε προφυλακιστέος – Αύριο στη φυλακή οι Γερμενής και Ηλιόπουλος

Ουρανία Μιχαλολιάκου: Θα έρθει μέρα που θα νικήσουμε και τότε…

Οι δημοσιογράφοι άφησαν… «παγωτό» τον Ηλία Κασιδιάρη! Κατέβασαν τα μικρόφωνα κι έφυγαν (VIDEO)

Με… βαλίτσα στον Άρειο Πάγο ο Στάθης Μπούκουρας (ΦΩΤΟ)

Ύποπτοι για νέες ρατσιστικές επιθέσεις Γερμενής και Ηλιόπουλος – Το σκεπτικό της απόφασης για τους δύο βουλευτές – Σε εξέλιξη η απολογία Μπούκουρα

Απολογείται ο Μπούκουρας – Στη φυλακή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γερμενής και Ηλιόπουλος

Προφυλακιστέοι οι Γ. Γερμενής και Π. Ηλιόπουλος – Επίθεση οπαδών της Χρυσής Αυγής σε δημοσιογράφους – Στις 10:00 θα απολογηθεί ο Μπούκουρας

“Δεν είμαστε ναζιστές, δεν υπάρχουν τάγματα εφόδου” – Τι είπαν στις απολογίες τους οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε