Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Σακκάς δεν εξαφανίστηκε για να πάει διακοπές – Ενοχλημένη η ΕΛ.ΑΣ για τους χειρισμούς της δικαιοσύνης

Ο Σακκάς δεν εξαφανίστηκε για να πάει διακοπές – Ενοχλημένη η ΕΛ.ΑΣ για τους χειρισμούς της δικαιοσύνης

Στα κάγκελα είναι ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ με αφορμή την εξαφάνιση του Κώστα Σακκά αφού ακολουθώντας τα βήματα του Χριστόδουλου Ξηρού, δεν εμφανίστηκε ως όφειλε στο αστυνομικό τμήμα Καμινίων όπως προέβλεπαν οι περιοριστικοί όροι για την αποφυλάκισή του.

Όπως τονίζουν κύκλοι του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, η απογοήτευση αλλά και η πίκρα είναι έντονες στους κόλπους της αστυνομίας, αφού όπως λένε, δεν γίνεται η αστυνομία σε τόσο σοβαρές υποθέσεις να κάνει σωστά την δουλειά της συλλαμβάνοντας επικίνδυνους κακοποιούς και η δικαιοσύνη να τους αφήνει ελεύθερους. “Τι φοβούνται οι δικαστές;” λένε αξιωματικοί της αστυνομίας τονίζοντας ότι δεν γίνεται άνθρωποι που υποτροπιάζουν στην συμπεριφορά τους να αντιμετωπίζονται με αυτό τον τρόπο από την δικαιοσύνη.

Λένε επίσης ότι σήμερα ήταν να πληρωθούν τα 5.000 της εγγύησης από την τελευταία φορά που είχε συλληφθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Στην αντιτρομοκρατική εκτιμούν ότι ο Κώστας Σακκάς δεν εξαφανίστηκε για να κάνει διακοπές. Εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να εξαφανίστηκε όχι γιατί σε λίγες ημέρες ξεκινάει η δίκη του αλλά για να δραστηριοποιηθεί εκ νέου στο αντάτρικο πόλης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αναζητούν τον Κώστα Σακκά – Παραβίασε τους περιοριστικούς όρους

Κι όμως ο κοριός άκουγε για την απόδραση, αλλά…

Πριν ή μετά το χτύπημα η σύλληψη Ξηρού;

Ελεύθερος με εγγύηση και περιοριστικούς όρους ο Κώστας Σακκάς

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε