Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ο Χριστόδουλος Ξηρός σε ρόλο “αντιμνημονιακού Oσάμα” – Η Αντιτρομοκρατική βλέπει συνεργασία με Πυρήνες για την επιστολή

Χριστόδουλος Ξηρός

 – Το “διάγγελμα” του Χριστόδουλου Ξηρού θυμίζει διεθνιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις τύπου ΙΡΑ και ΕΤΑ
– Με το μήνυμά του ο “Μανώλης” της 17 ΄προσπαθεί να κερδίσει τον “αγανακτισμένο” πολίτη
– Στην Αντιτρομοκρατική πλέον θεωρούν τον Χ. Ξηρό δύο φορές πιο επικίνδυνο από έναν απλό “επαναστάτη”
– Θεωρούν πως μέρος του κειμένου γράφτηκε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς όπου ο Ξηρός ήταν ακόμα φυλακή
– ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ Ο Χ. ΞΗΡΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ

Προέβη σε διάγγελμα όπως άλλες διεθνιστικές τρομοκρατικές ή φονταμενταλιστικές οργανώσεις τύπου Αλ Κάιντα ή απελευθερωτικά κινήματα όπως ο ιρλανδικός ΙΡΑ και η βασκική ΕΤΑ.

«Εμφανίζει λαϊκό προφίλ για να κερδίσει μέρος του “αγανακτισμένου” Έλληνα. Μιλά απλά και σχετικά απολιτίκ. Χρησιμοποιεί την ιδιότητα του μέλους της 17Ν για να κερδίσει “οπαδούς”. Βάζει κάτω από τις “φτερούγες” του τους νέους εκφραστές του αντάρτικου πόλης. Θέλει να σηματοδοτήσει την αρχή της ‘αντεπίθεσης’.

Μπορεί η “ατάλαντη” εμφάνισή του να στερείται σοβαρότητας, είναι όμως δύο φορές πιο επικίνδυνος από ότι ένας συνειδητοποιημένος επαναστάτης» επισημαίνουν εμφατικά υψηλόβαθμα στελέχη του αντιτρομοκρατικού επιτελείου.

Η «επικινδυνότητα» Ξηρού αυξάνεται με δεδομένη τη σύμπραξη με ασύλληπτο δίκτυο της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, και λειτουργεί συσπειρωτικά για εκείνους που επιθυμούν την ένοπλη δράση. Από την πρώτη στιγμή της φυγής του Χριστόδουλου Ξηρού οι αρμόδιοι αξιωματικοί ανησυχούν για μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων διαφόρων μορφών και κλιμακούμενης έντασης. Εκφράζονται φόβοι για νέο «κύκλο αίματος» που μπορεί να εμπεριέχει αιματηρές επιθέσεις, δολοφονίες ακόμη και απαγωγές.

Στο μεταξύ αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ διαπιστώνουν ότι μέρος του κειμένου που διάβασε ο Χριστόδουλος Ξηρός στο 3λεπτο βίντεο και η επιστολή, σύμφωνα με την ανάρτηση στο indymedia, γράφτηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2013 με την επισήμανση «Φυλακές Κορυδαλλλού».

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου ως γνωστόν ο Χριστόδουλος Ξηρός, από τις 18:00 το απόγευμα είχε περάσει στην πτέρυγα των φυλακισμένων «πυρήνων». Έμεινε εκεί για το «ρεβεγιόν» και έφυγε ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, όταν και πήρε την «τελευταία» άδεια.

Σημειώνεται ότι από τις 17 έως και τις 21 Δεκεμβρίου 2013, ο Χριστόδουλος Ξηρός παρέμεινε για περισσότερες από… 20 ώρες στα κελιά των «Πυρήνων».

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν στο κείμενο που διάβασε και την επιστολή, υπήρχε συνεργασία για την συγγραφή τους ανάμεσα στους «Πυρήνες» και τον «Μανώλη» της 17Ν.

Μάλιστα στο πρώτο μέρος του κειμένου υπάρχουν σημεία, που ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν διάβασε.

Ένα «λογοκριμένο» κομμάτι είναι το παρακάτω:

«Για το χτίσιμο του Επαναστατικού Απελευθερωτικού Μετώπου. Δεν είμαστε οπαδοί της βίας, αλλά δεν δεχόμαστε με κανένα αντάλλαγμα τη σκλαβιά και θα παλέψουμε με κάθε τρόπο και με κάθε τίμημα για τη λευτεριά και για τη ζωή μας. Η 17Ν αλλά και μετά απ’ αυτήν ο Ε.Α., η Σ.Π.Φ., η Σέχτα Επαναστατών και οι νεότεροι, έδειξαν με παραδειγματικές ενέργειες τον τρόπο και κράτησαν αναμμένη τη φλόγα του επαναστατικού δρόμου. Έδειξαν επίσης ότι ο εχθρός σε καμιά περίπτωση δεν είναι παντοδύναμος και ανίκητος. Απλοί αγωνιστές, με απλά μέσα, του καταφέρνουν συντριπτικά χτυπήματα, αρκεί να υπάρχει απόφαση και θέληση. Σήμερα είναι μια άλλη εποχή. Δεν αρκούν οι παραδειγματικές ενέργειες, χρειάζεται επίθεση και καταστροφή του εχθρού. Δεν είναι η ώρα να δείξουμε τον δρόμο, είναι η ώρα που θα τον πορευθούμε. Ήρθε η στιγμή για την οποία ετοιμαζόμασταν. Όσοι δεν το καταλαβαίνουν, ας κάτσουν να παίξουν με τις λέξεις (και με το πουλί τους), να αραδιάζουν μπούρδες και να ψάχνουν διάφορους αθώους για να υπερασπιστούν μαζί με τους νερόβραστους Συριζαίους, την “καθωσπρέπει” αναρχία και λοιπούς συγγενείς!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι φοβάται η Αντιτρομοκρατική μετά τις σφαίρες σε Πρετεντέρη Προβόπουλο

Χριστόδουλος Ξηρός: Αυτοχρίσθηκε ηγέτης των νέων τρομοκρατών – Ανάγνωσε μανιφέστο και εμφανίστηκε ως συνέχεια της 17Ν
Επιστολή Χριστόδουλου Ξηρού: “Θα βροντήξω ξανά το αντάρτικο ντουφέκι” – “Καλή αντάμωση στα γουναράδικα” -Υπογράφει ως Ελεύθερο Μέλος της 17Ν

Προειδοποιούν κι εύχονται για νέο τρομοκρατικό χτύπημα οι ληστές του Βελβεντού – Αποκάλυψη: Στο κελί των “Πυρήνων” πριν αποδράσει ο Χ. Ξηρός

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε