Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ντιναμό: 34 προσαγωγές οπαδών! Βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, “μυρίζει μπαρούτι” το ματς!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Σοβαρές ανησυχίες της αστυνομίας για την αποψινή αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League
– 34 προσαγωγές Σέρβων και Κροατών οπαδών τη νύχτα, υπό τον φόβο επεισοδίων!
– Πολλοί βρέθηκαν με ποσότητες κοκαΐνης, ενώ χθες οι αρχές είχαν κατάσχει ένα ολόκληρο οπλοστάσιο με καδρόνια, φωτοβολίδες και μεταλλικά εργαλεία!
– Οι ορκισμένοι “αιώνιοι” της Ελλάδας και το μίσος μεταξύ των χούλιγαν των Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ερυθρού Αστέρα δημιουργούν ένα “εκρηκτικό” μείγμα!

Απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός θα “κονταριοχτυπηθεί” με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την φάση των ομίλων του Champions League. Στις 21 Νοεμβρίου οι “ερυθρόλευκοι” φιλοξενούνται στο Απόστολος Νικολαϊδης για το ντέρμπι “αιωνίων” με τον Παναθηναϊκό. Πως σχετίζονται αυτά τα δύο ματς; Δυστυχώς με έναν… εφιαλτικό τρόπο.

Το συγκεκριμένο “μείγμα” αναμετρήσεων είναι “εκρηκτικό”, αφού οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι αδελφοποιημένοι με τους ultras της ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ οι οπαδοί του Ολυμπιακού με εκείνους του Ερυθρού Αστέρα. Το παζλ συμπληρώνεται με το να σημειώσουμε πως Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ερυθρό Αστέρα χωρίζει μίσος… παρόμοιο με αυτό μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Την ώρα, λοιπόν, που επίκεινται αυτές οι δύο αναμετρήσεις, έχει γίνει γνωστό από χθες πως στην Αθήνα βρίσκονται τόσο Σέρβοι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, όσο και Κροάτες οπαδοί της ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τις αστυνομικές αρχές να φοβούνται για τυχόν ραντεβού θανάτου!

Σε αυτή την κατεύθυνση και καθόλη την διάρκεια της νύχτας, το τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποίησε έρευνες σε συνδέσμους οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, σε σπίτια αλλά και σε ξενοδοχεία και προσήγαγαν στην υπηρεσία τους 34 Σέρβους και Κροάτες οπαδούς, που είχαν φτάσει στη χώρα μας ενόψει του σημερινού αγώνα του ΟΣΦΠ με την Ντιναμό.

Οι περισσότεροι από αυτούς είναι Κροάτες που βρέθηκαν στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Άλλοι εντοπίστηκαν σε ξενοδοχεία, ενώ αρκετοί από τους προσαχθέντες είχαν μαζί τους ποσότητα κοκαΐνης.

Αυτή την ώρα γίνεται καταγραφή και δακτυλοσκόπηση των προσαχθέντων, ενώ θα ενημερωθεί και η Ιντερπόλ για τυχόν ταυτοποίηση των προσαχθέντων με πρόσωπα που έχουν… ανοιχτούς λογαριασμούς με τις αρχές.

Έτοιμοι για πόλεμο!

‘Ολα αυτά ενώ χθες, Σέρβοι οπαδοί, οι οποίοι είναι αδελφοποιημένοι με τους “ερυθρόλευκους” συνελήφθησαν στα Τέμπη και ήταν βαριά… οπλισμένοι!

Οι 41 συγκεκριμένοι χούλιγκαν επέβαιναν σε εννιά Ι.Χ. με προορισμό την Αθήνα. Ωστόσο, έκαναν μία στάση σε εργοτάξιο στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, όπου “προμηθεύτηκαν” από πέτρες μέχρι σιδερόβεργες, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν ακόμη γκλοπ, φωτοβολίδες και μεταλλικά εργαλεία.

Θυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την κροατική ομάδα στο Ζάγκρεμπ, δυο Έλληνες δημοσιογράφοι -που ακολούθησαν την “ερυθρόλευκη” αποστολή- δέχθηκαν επίθεση από κουκουλοφόρους.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε