Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Παρέμβαση εισαγγελέα για τους σουηδούς “πορνοστάρ” που έκαναν δημόσια σεξ σε club της Ρόδου – Φωτό

ΦΩΤΟ - dimokratiki.gr
ΦΩΤΟ - dimokratiki.gr

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Ρόδου προκάλεσε το βίντεο που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και έδειχνε δύο ζευγάρια σουηδών τουριστών να επιδίδονται σε hardcore σεξουαλικές πράξεις, μέσα σε ένα νυχτερινό club και μάλιστα την ώρα που τους μαγνητοσκοπούσαν.

Η Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου, κ. Σοφία – Μαρία Βαΐτση, παρήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, ζητώντας παράλληλα να ενταθούν οι έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ, καφετέριες κ.α.).

Οι ενέργειες αυτές θα γίνουν σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα της Ρόδου, σε όλες τις περιοχές του νησιού όπως Ορφανίδου, Λίνδος, Φαληράκι, Παλιά Πόλη, κ.α.

Οι έλεγχοι, σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, θα είναι καθημερινοί και κάθε δεκαπενθήμερο μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου και μάλιστα θα συντάσσεται έκθεση με τα αποτελέσματα των ελέγχων αυτών, τα οποία στη συνέχεια θα παραδίδονται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.
ΦΩΤΟ - dimokratiki.gr
ΦΩΤΟ - dimokratiki.gr
ΦΩΤΟ - dimokratiki.gr
Σε ό,τι αφορά το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου δυσφημίζοντας το νησί των ιπποτών, θα γίνει έρευνα για να εντοπιστεί το κατάστημα και να καταθέσουν υπάλληλοι και ιδιοκτήτης, ούτως ώστε να διερευνηθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της απλής συνέργειας σε πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Πηγή: dimokratiki.grrodiaki.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνελήφθη στη Ρόδο 35χρονος Ρουμάνος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση!

Εύβοια: Έπαθε έμφραγμα σε στάση λεωφορείου – Αγωνία για τον 29χρονο που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο!

Πάρος: Σκοτώθηκε λίγο πριν φτάσει στην αρραβωνιαστικιά του – Το τελευταίο τηλεφώνημα στον πατέρα του (Φωτό)!

Κρήτη: Ο πατέρας βρήκε νεκρό το παιδί του στο γραφείο που εργαζόταν – Σπαραγμός για τον άτυχο λογιστή!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε