Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

“Ποιος ξενώνας; Αυτό είναι το σαλέ του Λιάπη” λένε οι κάτοικοι – “Φάντασμα” και στον τουριστικό οδηγό – Τι λέει ο αδερφός του πρώην υπουργού

Η εξοχική κατοικία του Μιχάλη Λιάπη
Η εξοχική κατοικία του Μιχάλη Λιάπη

– Κανείς στο χωριό της Ευρυτανίας δε γνώριζε τον ξενώνα Λιάπη, ούτε είδε τουρίστα να μπαινοβγαίνει
– Ο πρώην δήμαρχος λέει πως ποτέ δεν υπήρχε στον τουριστικό οδηγό με τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια
– Στην αντεπίθεση ο αδερφός του Μιχάλη Λιάπη: Υπάρχει πελατολόγιο και αποδείξεις
– Τα “κενά” από την ανακοίνωση της θείας του πρώην υπουργού που ανέλαβε όλη την ευθύνη
– Συνεχίζεται ο σάλος με το εξοχικό του πρώην υπουργού

Σάλος έχει προκληθεί από το νέο σκάνδαλο που ξέσπασε με τον πρώην υπουργό Μιχάλη Λιάπη, ο οποίος φέρεται να πήρε κοινοτικά κονδύλια- επιδότηση δηλαδή, για να φτιάξει ξενώνα όμως τελικά αντί για ξενώνα απλά έκανε ανακαίνιση στο εξοχικό του στην Ευρυτανία.

Αν και η θεία του Μιχάλη Λιάπη, κ. Βασιλική Λιάπη δήλωσε μέσω του δικηγόρου της πως την επιδότηση έλαβε η ίδια και πως εκμεταλλεύτηκε εμπορικά το εν λόγω ακίνητο διατηρώντας όλα τα απαραίτητα παραστατικά όπως αποδείξεις, βιβλία και πελατολόγιο, οι κάτοικοι του Μεγάλου Χωριού έχουν άλλη άποψη…

Ποιος ξενώνας; Αυτό είναι το σαλέ του Λιάπη!

Οι κάτοικοι της περιοχής, δηλώνουν πως ουδέποτε δε λειτούργησε ως ξενώνας το συγκεκριμένο ακίνητο. Μάλιστα, έμειναν άφωνοι όταν άκουσαν κάτι τέτοιο από τα μέσα ενημέρωσης! Σύμφωνα με του ίδιους, ποτέ δεν είδαν ούτε καν έμαθαν πως εκεί παρέμειναν τουρίστες, ποτέ δεν υπήρχε έστω και μία ταμπέλα που να υποδεικνύει ότι πρόκειται για ξενώνα, ποτέ κανείς από το χωριό δεν εργάστηκε εκεί κι επίσης ποτέ το συγκεκριμένο ακίνητο δεν συμπεριλήφθηκε στον τουριστικό οδηγό του χωριού όπου καταγράφονταν όλοι οι ξενώνες και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια της περιοχής.

Ανίδεος για τον ξενώνα – Λιάπη ήταν ακόμη και ο πρώην δήμαρχος της περιοχής κ. Γ. Ίβρος.

Τι δήλωσε ο αδερφός του Μιχάλη Λιάπη

Ο αδερφός του πρώην υπουργού, κ. Μάρκος Λιάπης αναφέρει πως οι σχετικές καταγγελίες έχουν στόχο να βλάψουν πολιτικά τον Μιχάλη Λιάπη.

Ο ίδιος επισημαίνει “Σας λέω είναι πεντακάθαρο. Έχει κόψει τιμολόγια. Λειτούργησε. Έχει αποδεικτικά, παραστατικά. Άνθρωποι που πήγανε. Λειτούργησε. Τα πάντα. Είθναι τόσο καθαρό αυτό το πράγμα που δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. Πεντακάθαρο. Αποδείξεις… Άνθρωποι που πήγανε, πελατολόγιο. Τα πάντα”… Και συνεχίζει “Πέθανε κάποια στιγμή ο θείος και η γιαγιά δε μπορούσε να το συνεχίσει”.

Κι ενώ τα σκάνδαλα “σκάνε” το ένα μετά το άλλο για τον Μιχάλη Λιάπη, εντύπωση προκαλεί πως ο ίδιος είχε γράψει και βιβλία με… μαθήματα ήθους!!

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόσο πιο χαμηλά; Προσπάθεια κάλυψης του Λιάπη από την θεία του! Παραμένουν τεράστια ερωτήματα μετά την προσεκτικά διατυπωμένη απάντηση από δικηγόρο

Νέο απίστευτο σκάνδαλο από τον Λιάπη! Πήρε κοινοτικά χρήματα για ξενώνα και έφτιαξε εξοχικό!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε