Παρασκευή, 3 Μαΐ
22oC Αθήνα

Πώς εντόπισαν τη νέα τεράστια ποσότητα ηρωίνης – Μπλόκο στο δεξαμενόπλοιο που μετέφερε τα ναρκωτικά – Μίλησε πάλι το “βαθύ λαρύγγι”

Πώς εντόπισαν τη νέα τεράστια ποσότητα ηρωίνης – Μπλόκο στο δεξαμενόπλοιο που μετέφερε τα ναρκωτικά – Μίλησε πάλι το “βαθύ λαρύγγι”

– Ανάμεσα στους 14 συλληφθέντες είναι δύο Ελληνες, ένας άνδρας και μία γυναίκα που εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας
– Δεσμεύτηκε το δεξαμενόπλοιο με σημαία Τόγκο, που μετέφερε τους συνολικά δύο τόνους ναρκωτικών
– Τα 986 κιλά και 600 γραμμάρια ηρωίνης εντοπίστηκαν σε αποθήκη στη θέση Λαμπρικά Κορωπίου

Για δεύτερη φορά το “βαθύ λαρύγγι”, που είχε αποκαλύψει και την πρώτη υπόθεση με την έπαυλη του εφοπλιστή, μίλησε κι “έδωσε” το νέο φορτίο ηρωίνης το οποίο είχε άμεση σχέση με τον ένα τόνο που κατασχέθηκε σε Κορωπί και Φιλοθέη πριν από μερικές ημέρες. Αυτή τη φορά αποκάλυψε και το πλοίο με το οποίο έφτασαν στην Ελλάδα οι συνολικά 2 τόνοι ηρωίνης.

Η νέα τεράστια ποσότητα ηρωίνης εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας μετά από αιφνιδιαστική επιχείρηση του λιμενικού και της αστυνομίας σε αποθήκη στη θέση Λαμπρικά στο Κορωπί, επι της λεωφόρου Λάμπτρων. Η αποθήκη αυτή ήταν στο παρελθόν εγκαταστάσεις επεξεργασίας κρέατος. Από την περασμένη Πέμπτη το λιμενικό μαζί με άνδρες του ΣΔΟΕ, της Δίωξης Ναρκωτικών ερευνούσαν μία σειρά αποθηκών που βρίσκονται σε έκταση 14 στρεμμάτων στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες μία από αυτές είχε νοικιάσει πρόσφατα ο 40χρονος εφοπλιστής με την πρόφαση ότι σκόπευε να μεταφέρει εκεί μηχανολογικό εξοπλισμό.

Πρόκειται για 986 κιλά και 600 γραμμάρια ηρωίνης συσκευασμένη σε 136 πακέτα.

Παράλληλα, οι λιμενικοί μπλόκαραν δεξανμενόπλοιο NOOR -1 με σημαία Τόνγκο που βρισκόταν εδώ και καιρό στην Ελευσίνα και το οποίο μετέφερε τους συνολικά δύο τόνους ναρκωτικών.

Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν 14 άτομα, ανάμεσά τους δύο Έλληνες, μία γυναίκα που εμφανίζεται ως η εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας και ένας άνδρας. Πηγές αναφέρουν, ότι τα ναρκωτικά είχαν μεταφερθεί εδώ και καιρό με το δεξαμενόπλοιο και από εκεί με ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό όχημα στις δύο αποθήκες στο Κορωπί και στην έπαυλη στη Φιλοθέη.

Ο ένας από τους συλληφθέντες, που είναι Έλληνας, φέρεται να έχει βοηθήσει στη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών στην έπαυλη στη Φιλοθέη και η ασφάλεια του κεντρικού λιμεναρχείου Πειραια τον παρακολουθούσε εδω και καιρό. Οι άλλοι 12 συλληφθέντες στην πλειονότητά τους είναι Τούρκοι υπήκοοι και οι 10 από αυτούς αποτελούν το πλήρωμα του δεξαμενόπλοιου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ – ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Διαβάστε
Ηρωίνη σε σάκους μαρμαρόσκονης! Ποσότητα – μαμούθ άνω του ενός τόνου εντόπισε το Λιμενικό! – Ερευνες σε βίλα στη Φιλοθέη κόρης εμπόρου διαμαντιών

Προφυλακιστέος και 9ος κατηγορούμενος για την υπόθεση της ηρωίνης

Ακόμη έναν τόνο ηρωίνης ψάχνουν στην Αττική

Προφυλακιστέοι οι πέντε Τούρκοι για το κύκλωμα ηρωίνης

Δύο από τους Τούρκους φέρονται να παραδέχονται πως ήταν στο κύκλωμα με την ηρωίνη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 15χρονος γιος του εφοπλιστή – Βρέθηκε νταλίκα με κρύπτες που θα μετέφερε την ηρωίνη στην Ευρώπη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε