Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Προσχεδιασμένη η δολοφονία της ηλικιωμένης Φιλιππινέζας – Ο ρόλος του 4χρονου δισέγγονου

Προσχεδιασμένη η δολοφονία της ηλικιωμένης Φιλιππινέζας – Ο ρόλος του 4χρονου δισέγγονου

Εξιχνιάστηκε έπειτα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών τις Ασφάλειας Αττικής, η άγρια δολοφονία μιας ηλικιωμένης Φιλιππινέζας μέσα στο διαμέρισμά της στα Εξάρχεια και μάλιστα μπροστά στα μάτια του 4χρονου δισέγγονου της.

Το έγκλημα είχε διαπραχθεί στις 9/5/14, όταν τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Μαρόκου διέρρηξαν την πόρτα του διαμερίσματος, με την χρήση πλαστικής κάρτας και αμέσως είχαν ρίξει στο δάπεδο την 82χρονη γυναίκα, την οποία στην συνέχεια έδεσαν και φίμωσαν με πλαστική ταινία συσκευασίας.

Το 4χρονο αγοράκι, οι αδίστακτοι ληστές το είχαν δέσει και το είχαν κλειδώσει σε διπλανό δωμάτιο. Οι δράστες όπως προέκυψε από τις έρευνες, είχαν ερευνήσει όλους τους χώρους του διαμερίσματος στα Εξάρχεια και είχαν αρπάξει χρήματα, κοσμήματα κι ένα φορητό υπολογιστή.

Η αποκάλυψη του εγκλήματος είχε γίνει από γείτονες της ηλικιωμένης γυναίκας και από το μεγαλύτερο δισέγγονό της, ο οποίος είχε επιστρέψει από το σχολείο του.

Όπως διαπιστώθηκε από την μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών τις Ασφάλειας Αττικής, δράστες είναι τρεις νεαροί Μαροκινοί, οι οποίοι είχαν παρακολουθήσει το διαμέρισμα και την 83χρονη γυναίκα, καθώς την προηγούμενη μέρα της δολοφονίας αυτόπτες μάρτυρες τους είχαν δει να κόβουν βόλτες κοντά στην πολυκατοικία.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια, οι δυο από τους τρεις δράστες της δολοφονίας συνελήφθησαν σε Ν. Κόσμο και Γκύζη, αντίστοιχα. Οι δυο δολοφόνοι θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και του τρίτου δράστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έπιασαν τους δολοφόνους της 82χρονης που μαρτύρησε μπροστά στα μάτια του 4χρονου εγγονού της

Αδίστακτοι δολοφόνοι – Μπήκαν στο σπίτι ηλικιωμένης την έδεσαν και την φίμωσαν και έδεσαν τα μάτια του δισεγγονού της να μην βλέπει!

Θεσσαλονίκη: Έβαλε τα κλάματα ο Λεμούσιας στη δίκη του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου – ”Έχω λιώσει μέσα στη φυλακή”!

Λαμία: Ο ληστής του έδωσε… ρέστα!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε