Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πυροβολισμοί σε αντιφασιστική συγκέντρωση από ειδικό φρουρό εκτός υπηρεσίας

ΦΩΤΟ από την ιστοσελίδα του Κόκκινο 105
ΦΩΤΟ από την ιστοσελίδα του Κόκκινο 105,5

– Πηγές της ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν πως αυτός που πυροβόλησε ήταν ειδικός φρουρός που περνούσε από το σημείο
– Σύμφωνα με πληροφορίες διαδηλωτές επιτέθηκαν στον ειδικό φρουρό και αυτός πυροβόλησε δύο φορές
– Μετά τον πυροβολισμό ο ειδικός φρουρός βρήκε καταφύγιο σε καφετέρια της περιοχής
– Αντιφασιστική συγκέντρωση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και στο Παγκράτι με 11 προσαγωγές

Μεγάλη αναταραχή γύρω από την περιοχή του Μετρό στη Δάφνη, καθώς κατά τη διάρκεια μιας αντιφασιστικής συγκέντρωσης, ακούστηκαν πυροβολισμοί. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι συγκεντρωμένοι εντόπισαν ένα άτομο το οποίο είναι ειδικός φρουρός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος περνούσε από το σημείο με τη μηχανή του. 

Πηγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν πως οι διαδηλωτές επιτέθηκαν στον ειδικό φρουρό και αυτός προκειμένου να γλιτώσει έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε δύο φορές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ειδικός φρουρός ανήκει στην ομάδα ΔΙΑΣ.

Αμέσως επικράτησε πανικός και τότε ο αστυνομικός φέρεται να κατάφερε και κρύφτηκε σε παρακείμενη καφετέρια. 

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ

ΦΩΤΟ NEWSIT - Το μαγαζί που κρύφτηκε ο ειδικός φρουρός

Στο σημείο επικράτησε ένταση εκείνη τη στιγμή, με διαδηλωτές να πετούν καρέκλες προς το μέρος του καταστήματος, όπου βρισκόταν ο ειδικός φρουρός, αλλά και προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να γίνει περιορισμένη χρήση κρότου λάμψης. 

AYΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η αντιφασιστική συγκέντρωση διαλύθηκε και άρχισε ένα κυνηγητό μεταξύ διαδηλωτών και ανδρών των ΜΑΤ στα γύρω στενά της περιοχής. 

Ο ειδικός φρουρός που πυροβόλησε στον αέρα κατά τη διάρκεια του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου στη Δάφνη, συνελήφθη και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τραυματισμένος στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι απαραίτητες ιατρικές βοήθειες. Από την Αστυνομία έχει διαταχθεί και ένορκη διοικητική εξέταση για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Την ίδια ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη αντιφασιστικό συλλαλητήριο έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Παγκράτι, όπου προς στιγμήν επικράτησε ένταση με αποτέλεσμα να γίνουν 11 προσαγωγές. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Βούλιαξε” το Σύνταγμα απο τους διαδηλωτές της αντιφασιστικής πορείας – Προσευχή στο φέρετρο του 27χρονου Πακιστανού που δολοφονήθηκε στα Πετράλωνα

2,5 χρόνια με αναστολή και 2.500 ευρώ ποινή στον χρυσαυγίτη πρώην οδηγό του Ν. Μιχαλολιάκου

Καζάνι που βράζει η Πάτρα για τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής – Μικροσυμπλοκή στην πλατεία Γεωργίου
Συγκλονίζει η μητέρα του Παύλου Φύσσα – “Υπάρχει βίντεο με τη δολοφονία του παιδιού μου! Ο δολοφόνος του είπε: “Θα σε καθαρίσω π@@@@η!”

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε