Τρίτη, 21 Μαΐ
21oC Αθήνα

Στα δύο η Χρυσή Αυγή μέσα και έξω από τη φυλακή

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Υπόγεια διαμάχη μεταξύ δυο ηγετικών ομάδων βλέπουν πολλοί στη Χρυσή Αυγή. Η μια εντός φυλακής, η παλιά φρουρά με τον αρχηγό Νίκο Μιχαλολιάκο και τον υπαρχηγό Χ. Παππά και η άλλη εκτός κελιών υπό τους Η. Κασιδιάρη και Η. Παναγιώταρο.

Κάποιοι μιλούν για φράξιες και προσπάθειες να επιβιώσουν ορισμένοι σε βάρος άλλων. Ακόμη και οι εμφάνιση χθες της Ουρανίας Μιχαλολιάκου και της Ελένης Ζαρούλια στο πλευρό Ματθαιόπουλου εκτός της προσωπικής δείχνει και την κομματική συμπάθεια στο πρόσωπό του. Απουσίαζε όμως από τα πλάνα, όχι από τον χώρο, τόσο ο Η. Κασιδιάρης, όσο και ο Η. Παναγιώταρος που δεν μπήκαν μπροστά για δηλώσεις.
Αντίθετα αισθητή έγινε η παρουσία της άλλης πλευράς, αν και χωρίς δηλώσεις από τις κυρίες Ζαρούλια και Μιχαλολιάκου.
Ακόμη πιο αισθητή όμως έκανε την παρουσία του ο έγκλειστος αρχηγός. Ο Ν. Μιχαλολιάκος με άρθρο του στην εφημερίδα “Εμπρός” απευθύνεται στους χρυσαυγίτες και μιλά για πολιτικαντισμό ορισμένων εντός Χρυσής Αυγής:

“Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, Σίγουρα επιτύχαμε μία Νίκη, αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έλειψαν τα φαινόμενα παλαιοκομματισμού, πολιτικαντισμού, φαινόμενα, τα οποία χαρακτηρίζουν ένα αστικό και όχι επαναστατικό κόμμα. Αυτό θέλετε για την Χρυσή Αυγή; Εγώ ΟΧΙ!”

Άραγε σε ποιους αναφέρετε και γιατί δεν λέει ονόματα ο πανίσχυρος αρχηγός; Αμφισβητείται η ισχύς του Ν. Μιχαλολιάκου; Υπάρχουν εχθροι εντός του κόμματος; Ο ίδιος πάντως αυτ΄’ο αφήνει να εννοηθεί:

“Και να ξέρετε πως ο μεγαλύτερος εχθρός του Κινήματός μας είναι όλοι αυτοί που λένε «ν’ αλλάξουμε»…”

Ποιοι λοιπόν θέλουν να αλλάξουν και τι;

Διαβάστε επίσης:
Στις 12:00 Μιχαλολιάκος, Παππάς, Λαγός υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη Βουλή

“Χέρι – χέρι” στις ανακρίτριες Ματθαιόπουλος, Ουρανία και Ζαρούλια – Παρέλαση της Χρυσής Αυγής από το εφετείο – Πήραν προθεσμία ήδη Γερμενής, Γρέγος

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε