Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Στοιχεία της ΕΥΠ “δένουν” βουλευτές της Χρυσής Αυγής

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Κι όμως η ΕΥΠ άκουγε. Ο σούπερ κοριός είχε ενεργοποιηθεί εναντίον ατόμων που φερόταν ως μέλη παραστρατιωτικών και εγκληματικών ομάδων και από τις συνομιλίες φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμη και στοιχεία εναντίον στελεχών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Δια των νόμιμων συνακροάσεων, έχοντας δηλαδή στο στόχαστρο άλλους η ΕΥΠ φαίνεται πως έπεσε πάνω σε συνομιλίες υπόπτων με ανώτατα στελέχη της Χρυσής Αυγής, με βουλευτές που είχαν ως φαίνεται σχέσεις με τα άτομα αυτά.
Οι ακροάσεις αυτές που εμπεριέχουν στοιχεία φωτιά εναντίον της Χρυσής Αυγής φαίνεται ότι έχουν γίνει σε ανύποπτο χρόνο και τώρα έρχονται να δέσουν με τις μαρτυρίες των υπό προστασία ατόμων που φαίνεται ότι σπάνε την ομερτά και τα στεγανά της οργάνωσης.
Το υλικό από τις συνομιλίες αναμένεται να φτάσει άμεσα στα χέρια του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου που χειρίζεται την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Αναστάτωση από μήνυμα στο διαδίκτυο για περίεργες κινήσεις εφέδρων αξιωματικών

Αστυνομικός καταγγέλλει: Συνάδελφός μου εκθείαζε τη Χρυσή Αυγή στο ραδιόφωνο μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα!

Δείτε τι έκρυβε στο σπίτι του Χρυσαυγίτης που συνελήφθη στο Λασίθι – ΦΩΤΟ

Συναγερμός στο Μαξίμου για το σενάριο παραίτησης της Χρυσής Αυγής – Αποκαλύψεις για το πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εκλογές και ποιούς συμφέρει

Προβοκάτορες αμαύρωσαν το αντιφασιστικό συλλαλητήριο για τη δολοφονία του Π. Φύσσα – Επεισόδια στη Μεσογείων με μολότοφ και φωτιές σε κάδους

Και δεύτερος μάρτυρας “κλειδί” αποκαλύπτει στοιχεία για τη Χρυσή Αυγή στον Άρειο Πάγο

Ανατροπή στα δεδομένα δολοφονίας του Φύσσα – Υπήρχε και άλλο άτομο στο αυτοκίνητο (VIDEO)

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε