Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανατροπή στα δεδομένα δολοφονίας του Φύσσα – Υπήρχε και άλλο άτομο στο αυτοκίνητο (VIDEO)

Ανατροπή στα δεδομένα δολοφονίας του Φύσσα – Υπήρχε και άλλο άτομο στο αυτοκίνητο (VIDEO)

Ανατρέπονται τα δεδομένα στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Γιώργος Μαραγκός, στην εκπομπή “ΣΚΑΪ” του Νίκου Ευαγγελάτου.

Σύμφωνα με τον κ. Μαραγκό, υπάρχουν δυο μάρτυρες που υποστηρίζουν ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς δεν έφτασε μόνος του στον τόπο του εγκλήματος, αλλά μαζί με έναν άλλον άνδρα με ξυρισμένο κεφάλι.  

“Με μια πρόχειρη ανάγνωση δεν με ικανοποιούν οι προανακριτικές καταθέσεις. Υπάρχουν κενά που είμαι βέβαιος ότι θα τα συμπληρώσει η ανακρίτρια. Υπάρχουν αντιφάσεις στις καταθέσεις και αυτές θέλουμε να διευκρινήσουμε στο πώς συνέβη το περιστατικό μέσα και έξω από το μαγαζί”, είπε αρχικά ο δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα.

Και συνέχισε: “Η πλευρά του δράστη αναφέρει συμπλοκή, ενώ μια άλλη πλευρά ανθρώπων λέει ότι δεν υπήρξε συμπλοκή. Επίσης, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή δεν υπήρξε κανένα στοιχείο πάλης. Υπήρχε μια παρέα αντιχρυσαυγιτών μέσα στο μαγαζί, όπου ήταν και χρυσαυγίτες, χωρίς να υπάρχει λεκτικό επεισόδιο. Ό,τι γίνεται, γίνεται έξω, με ομάδες που έχουν καταφτάσει”.

Αμέσως μετά αποκάλυψε: “Υπάρχουν δυο αντιφατικές καταθέσεις που αναφέρουν ότι ο δολοφόνος συνοδευόταν από έναν άνδρα με ξυριμένο κεφάλι…”.

Το πρωί κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο, επικεφαλείς ενώσεων μεταναστών οι οποίοι έκαναν σημαντικές καταγγελίες για τις βιαιοπραγίες, που είχαν υποστεί από μέλη της Χρυσής Αυγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναγερμός στο Μαξίμου για το σενάριο παραίτησης της Χρυσής Αυγής – Αποκαλύψεις για το πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εκλογές και ποιούς συμφέρει

Νίκος Ευαγγελάτος: Τι βλέπω από τη δημοσκόπηση για τη Χρυσή Αυγή

Κώστας Παναγόπουλος: Ψηφίζουν Χρυσή Αυγή για να εκφράσουν την οργή τους

Φουντώνει το σενάριο για παραίτηση σύσσωμης της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής – Εάν συμβεί θα γίνουν επαναληπτικές εκλογές σε 15 περιφέρειες

Μάρτυρας-κλειδί καίει τη Χρυσή Αυγή – Δίωξη σε πέντε άτομα για κακούργημα στη δολοφονία Π. Φύσσα

Πέντε μέλη της Χρυσής Αυγής “κάρφωσε” το κινητό του Ρουπακιά – “Δένουν” για εγκληματική οργάνωση βουλευτές του συνδέσμου

Φύλλο και φτερό το Δαφνί για «ύποπτες» άδειες οπλοφορίας με …άρωμα Χρυσής Αυγής!

Οι τρεις πρώτοι βουλευτές που κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο για τη Χρυσή Αυγή

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε