Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θρίλερ με ρουκέτα στη Βαρυμπόμπη – Στους δρόμους και τα χωράφια ο στρατός που ψάχνει

Θρίλερ με ρουκέτα στη Βαρυμπόμπη – Στους δρόμους και τα χωράφια ο στρατός που ψάχνει

– Κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής και του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών στην περιοχή
– Οι έρευνες άρχισαν λίγες ώρες μετά την προκήρυξη της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών
– ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Η προκήρυξη κάνει λόγο για αποτυχημένη επίθεση στην Mercedes – Benz στην Βαρυπόμπη με ρουκέτα, που καταγγέλει ότι συγκαλύφθηκε.

Η Αντιτρομοκρατική δεν γνώριζε τη συγκεκριμένη ενέργεια και πραγματοποιεί έρευνες στον περιβάλλοντα χώρο της αντιπροσωπείας, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ευρήματα.

Με μια προκήρυξη 12.000 λέξεων, που απέστειλε στο «Ποντίκι», η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών – η οποία κατά τις αρχές είναι η Ομάδα Μαζιώτη- ανέλαβε την επίθεση στο σπίτι του πρεσβευτή της Γερμανίας στο Χαλάνδρι, τα ξημερώματα της 30ης Δεκεμβρίου 2013.

Η μακροσκελέστατη προκήρυξη ξεκινά με το σημείωμα αυτοκτονίας του Δημήτρη Χριστούλα, ο οποίος αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος τον Απρίλιο του 2012. Μάλιστα αναφέρουν ότι αφιερώνουν την επίθεση στον Δημήτρη Χριστούλα.

Το σχετικό απόσπασμα της προκήρυξης αναφέρει: “Επίσης, στο πλαίσιο εκστρατείας εναντίον της Γερμανικής καπιταλιστικής μηχανής, επιλέξαμε να βάλουμε με εκτοξευτήρα ρουκετών κατά των κτηριακών εγκαταστάσεων της Mercedes – Benz που βρίσκονται στη περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Την Κυριακή 12-01-14 και ώρα περίπου 23.00 καταφέραμε να προσεγγίσουμε το στόχο χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί κι αυτή τη φορά προσπαθήσαμε να μην έχουμε μια επανάληψη της περσινής ατυχίας έξω απ’ τα γραφεία της Ν.Δ. παρά το γεγονός ότι πλησιάσαμε αυτό το ενδεχόμενο. Και αυτό γιατί και η πρώτη απόπειρα εκτόξευσης ρουκέτας κατά των γραφείων της Mercedes απέτυχε και πάλι λόγω αστοχίας υλικού, όμως αυτή τη φορά επιστρατεύθηκε και η δεύτερη ρουκέτα που φέραμε μαζί μας και η οποία τελικά πυροδοτήθηκε κανονικά και διέγραψε την προσχεδιασμένη διαδρομή.

Το γεγονός ότι ακόμα κι όταν γράφεται αυτό το κείμενο η επίθεσή μας αυτή δεν έχει γίνει – με οποιονδήποτε τρόπο – γνωστή στις διωκτικές αρχές και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας οδηγεί στα εξής συμπεράσματα: είτε έχει γίνει μια άθλια απόπειρα συγκάλυψης της ενέργειας (η οποία θα διαφανεί τις επόμενες μέρες μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης) είτε λόγω δικής μας λανθασμένης επιλογής σημείου βολής (πιθανόν μακριά απ’ το στόχο) η ρουκέτα δεν διένυσε την επιθυμητή απόσταση και βρίσκεται περιμετρικά των εγκαταστάσεων της Mercedes – Benz”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βαριές καμπάνες σε 19 σωφρονιστικούς για τα πάρτι του Ξηρού με τους Πυρήνες στον Κορυδαλλό! – Αλώνιζε ο τρομοκράτης της 17Ν στις φυλακές

Αδίστακτοι δολοφόνοι οι άνθρωποι “φαντάσματα” πίσω από τη γιάφκα στου Γκύζη – Τους έψαχναν χρόνια στην Τουρκία – Δείτε το απίστευτο οπλοστάσιό τους

Η γιάφκα στου Γκύζη και οι μυστικές υπηρεσίες Ελλάδας-Τουρκίας

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε